To je to što me zanima!

Ruska 'Angelina Jolie' i suprug metu i bacaju za medalju na OI

Studenti iz Sankt Peterburga Anastasija Brizgalova i Aleksandr Krušelnicki osvojili su broncu na prvom natjecanju mješovitih parova u curlingu na ZOI. Vjenčali su se u lipnju prošle godine
Vidi originalni članak

Mješoviti parovi prva su disciplina curlinga na Zimskim olimpijskim igrama u Pyeongchangu u kojoj se dijele medalje koja je ujedno i debitirala na tom natjecanju. Brončanu medalju osvojio je - bračni par, Rusi Anastasija Brizgalova (25) i Aleksandr Krušelnicki (25), koji su se u Južnoj Koreji natjecali pod olimpijskom zastavom.

Brizgalova je završila studij tjelesne kulture, sporta i zdravlja u Sankt Peterburgu, gdje trenutačno pohađa i studij prometa. Curlingom se počela baviti 2009., nakon što je vidjela reklamni pano u jednoj dvorani. Nakon osvajanja Svjetskog prvenstva dobila je, baš kao i njen partner Aleksandr, počasnu titulu magistre sporta.

CURLING Boćanje na ledu: Sve što je potrebno su kamen i metla...

Dvojac je do brončane medalje došao uz šest pobjeda i tri poraza, a posebno je emotivno svako bacanje doživljavala Anastasija, koja izgledom neodoljivo podsjeća na američku glumicu Angelinu Jolie.

- Jako je važno što smo obitelj, zbog toga smo lakše mogli podnijeti jučerašnji poraz u polufinalu. Željeli smo doći ovdje i odigrati meč na koji možemo biti ponosni - rekla je Anastasija nakon pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ROBA68 14.02.2018.

    Ona je mnogo ljepša i prirodnija od anoreksične Jolly

  • x00x 13.02.2018.

    koje oci....

  • rm10 13.02.2018.

    25 slika ste ubacili, svaka čast hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare