To je to što me zanima!

Ruska kraljica premjestila tron u New York, osvaja Manhattan

Anastasija Nazarenko je Ruskinja, gimnastičarka i olimpijska pobjednica. Rusiju je zamijenila New Yorkom pa na Manhattanu otvorila dvoranu za 'olymp stretching'. I bolja je od Van Dammea
Vidi originalni članak

'Olimpijsko rastezanje' ne da nije olimpijski sport nego uopće nije opće priznato kao sport, ali možda uopće ne bi bilo loše da postane. Jer je zdrav, dobar za tijelo i dušu. A i atraktivan. To vam jamči Anastasija Nazarenko (27) i njen - olymp stretching:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anastasia je umirovljena ruska ritmička gimnastičarka. Vrhunska. Olimpijska prvakinja, trostruka svjetska prvakinja i utemeljiteljica olimpijskog rastezanja. Ljubav je našla u Americi pa se na kraju karijere preselila u New York.

Na Manhattanu je otvorila svoju dvoranu u kojoj se do mile volje rasteže i za najmanje 25 dolara po satu druge uče kako se najbolje rastezati za vlastitu dobrobit. Nije bez veze. Olimpijska pobjednica im slaže trening.

Isteže se i rasteže cijelo tijelo, ali nekako su najgipkije noge, kukovi i pripadajuća 'regija'. Ono što je u reklami za Volvo svjetsku pozornost okrenulo na Jeana-Claudea Van Dammea, Nazarenko je digla na višu razinu.

Na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu Nazarenko je bila ključna članica ruske ekipe u ritmičkoj gimnastici koja je nadugačko i naširoko dominirala nad konkurencijom pa uživala u zlatu, najvišem postolju i himni svoje domovine.

Ljubav prema domovini je jedno, a mogućnost života u New Yorku ipak nešto drugo i veće. Premda... Anastasia je i 2016. unatoč ozljedama dala sve od sebe da i u Rio de Janeiru osvoji medalju za Rusiju, ali problemi sa zdravljem bili su, na žalost, preveliki.

Anastasia je uzela zlato i otišla preko Atlantika. Cura iz Kalinjingrada osvojila je Ameriku pa sada rasteže cijeli New York i rasteže se po Manhattanu. Prvo: zdravo je, drugo: od nečega se mora živjeti i ako si žena mačka...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ludi100na sat 12.03.2020.

    Znam ja za jedno rastezanje, nije olimpijski sport ali je jako zdravo i volio bi ga odradit sa njom u tandemu...

  • Fahri Musliu Junior 12.03.2020.

    Riješio bih je kao Coronavirus talijanske penzionere :D

  • violetmind 11.03.2020.

    E i?😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare