To je to što me zanima!

Ruski izbornik prije odlučujućih susreta: Stanje? Nije idealno...

'Kada su ozljede u pitanju ili samo umor neki su bolje, a neki su slabije. Postoje igrači koji su stvarno odigrali mnogo utakmica u posljednje vrijeme i umor je logičan. Ali, to je sve normalno', rekao je ruski izbornik
Vidi originalni članak

Kao i u krugu hrvatske reprezentacije, tako ni u ruskoj momčadi ne žele, za sada, previše pričati o onome što slijedi na splitskom Poljudu 14. studenoga. Tada će ove dvije reprezentacije odigrati međusobnu, posljednju kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. i tada će pasti odluka o tome tko će biti prvi u skupini H i time izboriti direktni prolaz prema SP-u, a tko će biti drugi i nastaviti tražiti put prema završnici kroz zahtjevne dodatne kvalifikacije.

DALIĆ PRIJE MALTE 'Modrić će započeti utakmicu, a tko će biti na golu? Još ne znam'

Hrvatskoj u četvrtak slijedi gostovanje kod Malte, dok Rusija istog dana, od 18 sati, igra domaću utakmicu protiv Cipra u Sankt Peterburgu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stanje u momčadi nije idealno. Kada su ozljede u pitanju ili samo umor neki su bolje, a neki su slabije. Postoje igrači koji su stvarno odigrali mnogo utakmica u posljednje vrijeme i umor je logičan. Ali, to su sve normalne stvari u našoj svakodnevici. No, mogu zaključiti da stanje definitivno kod nas nije katastrofalno - rekao je ruski izbornik Valerij Karpin.

Dva kola prije kraja Rusija ima dva boda više od Hrvatske, ali ni Karpin, ni nogometaš Aleksandr Golovin, koji je bio na službenoj konferenciji za novinare, nisu željeli pričati o tom meču, već samo o onome prvome što slijedi, a to je Cipar.

- Nemam ništa novo reći prije dvoboja protiv Cipra. Znamo kako je igrati protiv takvih momčadi i znamo što nas čeka. Ja bih samo volio da što više navijača dođe na utakmicu. Da se stvori dobra atmosfera i da pobjednički najavimo ono posljednje što nas čeka.

Golovin je, pak, odgovorio u kakvom je sam stanju prije utakmica protiv Cipra i Hrvatske.

- Nakon ozljede sam odigrao tri utakmice, ali ni jednom svih 90 minuta. No, mislim da sam u dobroj formi. Osjećam se dobro. Pozitivan sam, kao i svi u momčadi

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gunersss_ 11.11.2021.

    NAMA je realno Malta najveca prepreka sad.Protiv malih se uvijek patimo u gostima.Rusi-poduvat ce par razlike na poljudu jer smo duplo i bolji od njih i oni to znaju.Kao i uvijek,patimo se u kvalifikacijama,jedva prodemo i onda odemo na veliko natjecanje i guzimo sve redom.Najbolji kad je najpotrebnije a kmecavci nek kmeceeeee!!!

  • nokia3 10.11.2021.

    Braco Rusi ako ne bude X2 bi bila bruka za vas!

  • Palmanova 10.11.2021.

    Malo sam danas listao po rezultatima Cipra i Malte u proslosti.Naisao na rezultat Cipar-Rusija 1:1 iz 29.ozujka 1997.kvalifikacijE za SP 1998.igrao je danasnji selektor Valerij Karpin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare