To je to što me zanima!

S Mamićem su u Španjolsku otputovali i njegovi odvjetnici?

Zdravko Mamić se na zagrebačkom Plesu uoči leta za Sevillu pojavio s unukom i suprugom. Tamo su bili i njegovi odvjetnici Čedo Prodanović te Jadranka Sloković
Vidi originalni članak

Odvjetnički tim Zdravka Mamića kao idealno mjesto za dogovor oko strategije njegove obrane očito je odabrao - Sevillu. Naime, Čedo Prodanović i Jadranka Sloković, Mamićevi odvjetnici u slučaju Uskokove optužnice, danas su se neočekivano pojavili s njim na Plesu i skupa s kompletnom Dinamovom ekspedicijom čekirali se za let u Sevillu, gdje 'modri' u srijedu u 20.45 igraju utakmicu 4. kola Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Znakovito je da Sloković i Prodanović inače ne spadaju među 'celebrityje' koji odlaze s Dinamom na europska gostovanja. Ovog puta sa Zdravkom je, također potpuno neočekivano, bila i njegova supruga. Ona se inače nakon višegodišnjeg izbjegavanja reflektora javnosti nedavno pojavila sa Zdravkom na vjenčanju Ognjena Vukojevića.

Povukao žalbu Vrhovnom sudu

Podsjećamo, u optužnici koju je Uskok podigao pred Županijskim sudom u Osijeku braća Mamić, Damir Vrbanović i Milan Pernar se terete za počinjenja kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti, poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti, zloporabe položaja i ovlasti u pokušaju, davanja i primanja mita, zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju te pomaganja u zloporabi povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Nezakonitim radnjama četvorice optuženika NK Dinamo oštećen je za ukupan iznos od 115.871.323,39 kuna, a proračun Republike Hrvatske za iznos od 12.209.650,67 kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza. 

Nakon što je osječki sud u srpnju 2016. odbacio žalbe odvjetnika Zdravka i Zorana Mamića te Damira Vrbanovića, koji su tražili izdvajanje dijela dokaza iz spisa kao nezakonitih, oni su se žalili Vrhovnom sudu, a nedavno je Zdravko na svom Facebook profilu obavijestio kako povlači žalbu.

Pogledajte video: Odlazak Dinama u Sevillu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 111

  • kakogod 02.11.2016.

    Ima još jedna zemlja na "Š"... Na pola puta otprilike... :)

  • 1955 01.11.2016.

    Slokovička i njezina "velika ljubav" Čedomir (zbog novčanika) putuju financirani ukradenim parama. Još im fali Sanader i Bandić i ostale lopuže.

  • 01.11.2016.

    Otkucava sat tik tak Remetinac ceka

Komentiraj...
Vidi sve komentare