To je to što me zanima!

Falcao je potpisao za Monaco: Godišnja plaća 14 milijuna eura

Monaco je na službenoj stranici potvrdio kako je Radamel Falcao njihov novi igrač. Francuski i španjolski mediji nagađaju kako je odšteta između 40 i 45 milijuna eura
Vidi originalni članak

Ruski biznismen Dmitrij Ribolovljev lud je za nogometom. Započeo je projekt stvaranja megamomčadi. I za početak dao 70 milijuna € za Portov dvojac Moutinha i Rodrigueza. No to nije bilo dovoljno. Čekalo se ono pravo. Ono o čemu se danima pisalo. 

Radamel Falcao stigao je u Monaco i potpisao na pet godina. Kolumbijski napadač došao je iz Atletica. Ove sezone zabio je 28 golova, osvojio Kup kralja i osigurao klubu Ligu prvaka.  

Francuski i španjolski mediji nagađaju kako je odšteta za sjajnog kolumbijskog napadača između 40 i 45 milijuna eura, a Falcao će dobivati 14 milijuna eura godišnje. 

- S oduševljenjem možemo objaviti kako je Radamel Falcao novi igrač našeg kluba. Ponosni smo što je Falcao prihvatio izazov i došao u naš klub. Doveli smo jednog od najboljih napadača svijeta i uvjereni smo kako će nam pomoći da se vratimo tamo gdje pripadamo - stoji u službenom priopćenju na stranici francuskog kluba.

Rus gradi novi Porto

Nakon Moutinha i Rodrigueza koji su stigli iz Porta za 70 milijuna eura, Monaco je doveo Ricarda Carvalha, koji je također igrao za Porto. Posljednji transfer, onaj najveći, je Radamela Falcaa, koji je u Atletico stigao iz Porta. 

U Monacu su sad četvorica bivših igrača Porta.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Tifla 01.06.2013.

    mislim da Monaco dobiva mnogo novih naijača, do jučer vjernih navijača PSG-a, City-ja i Barcelone

  • AKAtsuki 01.06.2013.

    od njega nisam ocekivao da ce odabrati novac pored nogometa, ali sta ces kad rusi i arapi imaju para...

  • DzozeMurinjo 01.06.2013.

    Vanserijski napadaci su uvijek dobro prosli u klubovima tipa Monaca,Fiorentine i sl.Mene podsjeca na Batistutu, potez i bum golcina.A za trofeje moras otici korak dalje kao Suker iz Seville da bi bio prvak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare