To je to što me zanima!

Jose vs. Andre: Sedam godina skupa, a sad su bivši prijatelji

SEDAM GODINA SKUPA Jose Mourinho i Andre Villas-Boas zajedno su radili u Portu, Chelseaju i Interu. Sad stoje na suprotnim stranama u londonskom derbiju
Vidi originalni članak

Andre Villas-Boas u listopadu 2009. godine napustio je Josea Mourinha i krenuo vlastitim putem. Od tada se nisu vidjeli. Niti razgovarali. Sedam godina su surađivali.

Četiri godine poslije susrest će se na White Hart Laneu. Ako ne prije, trebali bi se rukovati nakon završetka londonskog sudara Tottenhama i Chelseaja.

- Jesam li se čuo s Joseom? Ne. Iskrenuo, uopće nemam njegov broj mobitela - otkrio je Andre Villas-Boas.

Prijateljstvo je, ako je vjerovati Daily Mailu, puklo 2010. godine kad je Andre dobio priliku u Portu. Navodno su mu ponudili previše, odnosno mnogo više nego Joseu dok je trenirao u Portugalu.

- Jose je promijenio lice portugalskog nogometa i na tome mu svaka čast. Poštujem ga zbog toga. I zbog toga bih volio biti kao on. Ali ne podržavam njegov način komunikacije i ponašanje na terenu, tu uopće nismo slični - rekao je 35-godišnji Andre.

Učitelj protiv učenika, danas u 13.45 sati, spektakl u Londonu.

Sedam godina su surađivali, zajedno su radili u Portu, Chelseaju i Interu. Osvojili su naslove prvaka u tri različite države, “pokorili” i Europu. Jednom braća...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gunnerOS 28.09.2013.

    Mislim da bi bilo najbolje da Roman uposli Ranieria opet da kao i prosli put "specijalcu" napravi ekipu..

  • Zvecko_1 28.09.2013.

    Totenham ima bolje igrace a Chelsea je promasio sa dovodjenjem Eto'o mada nije im prvi put, jos od Shevcenka pa do Matica oni prave katastrofalne greske.

  • zof 28.09.2013.

    Po ovome što je napisano nisam baš siguran da su oni ikad bili prijatelji. Suradnici možda da, ali ništa više od toga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare