To je to što me zanima!

Safeta Sušića naljutili novinari pa je napustio emisiju na BHT1

Izbornik reprezentacije BiH pristao je telefonom sudjelovati u emisiji o nastupu svoje ekipe na Svjetskom prvenstvu. Njegovo gostovanje nije trajalo predugo, ni tri minute
Vidi originalni članak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine predstavila se svijetu po prvi put na jednom velikom natjecanju, a nakon poraza od Argentine i Nigerije te lake pobjede protiv Irana, ostala je za bod prekratka u borbi za osminu finala. 

Iako su za svoje nastupe uglavnom zaradili pluseve izvan granica BiH, igrači Safeta Sušića i nisu baš imali neku podršku domaćih medija, što se nastavilo i poslije SP-a, u emisiji BHT1 o nastupu "zmajeva" na SP-u. 

Jedan od novinara izbornika je upitao zašto nije "odgovorio na pravi način" u komunikaciji s novinarima u Brazilu, što je polako podiglo Sušićevu radnu temperaturu, a čim je drugo pitanje bilo o tome zašto je poslije svega što se događalo odlučio ostati na klupi u još jednom mandatu, izbornik BiH zahvalio se na pozornosti.

- Odgovorio sam na dovoljno pitanja. Nemam više vremena, zaista - rekao je Sušić i završio razgovor.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • h8er 18.07.2014.

    Nemaju oni nista zamjeriti Papetu.On ih je doveo do zavrsnice SP-a a to sto Pape ima problema unutar tima od strane kojekakvih "zvjezdica" e to je ono isto sto je i Ciro imao.Od Argentine su izgubili kroz iglene usi,ali na utakmici sa Nigerijom,koja je bila za BiH od prevelikog znacaja,umjesto da ginu na terenu za svaku loptu,"zvjezdice"se setkaju terenom i glume majstore nogometa.Hm balkanska posla.

  • esoees 17.07.2014.

    A tak ce i nas kovac ubrzo mozda i nakon prve tekme pasti

  • napacenibosnjo 17.07.2014.

    Covjek koji je slagao da ima ponudu Irana pa su ga iz Iranskog saveza demantovali.Ne mozes ti voditi ni treceligas ukrajinski ! Da ti nije mafije iz saveza nikad ne bi dobio produzenje ugovora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare