To je to što me zanima!

Sahiti: Idemo u Zagreb dobiti Dinamo. Tamo nas čeka Torcida, takvih navijača nema nigdje!

Kosovar je riješio zadnji derbi, na Poljudu, a inače mu je jedino Lokomotiva draža mušterija od Dinama. "Nadam se da ćemo pokazati karakter, našu snagu", kaže Sahiti
Vidi originalni članak

Marko Livaja najvažniji je i jedini nezamjenjivi igrač Hajduka, ali u okršajima s Dinamom uvijek se nekako istakne i Emir Sahiti. Ako ne golom ili asistencijom, onda ogromnom požrtvovnošću. To ne može nitko osporiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kosovar je ljetos imao praktički riješen transfer u HSV, no negdje je zapelo pa je ostao na Poljudu. I igra svoju najučinkovitiju sezonu u bijelom dresu...

POGLEDAJTE VIDEO 'Ustanite purgeri': Dinamo zove navijače na derbi s Hajdukom

Junak zadnjeg derbija

Sahiti na svom kontu već ima šest golova, što znači da ga samo jedan dijeli od izjednačavanja najboljeg golgeterskog učinka u jednoj sezoni (2020/21, 2021/22). A pred Hajdukom je još najmanje 19 utakmica.

Upravo je jednim od tih šest golova riješio zadnji derbi između Hajduka i Dinama. Sahiti je zabio jedini gol u 1-0 pobjedi "bilih" na Poljudu u 10. kolu prvenstva.

Sahiti: Idemo u Zagreb dobiti Dinamo

Štoviše, samo mu je Lokomotiva draža mušterija od "modrih". Lokosima je zabio četiri gola u karijeri, Dinamu tri.

DERBI VELIKOG ULOGA Karoglan ganja nevjerojatan rekord u Maksimiru, a remi mu može donijeti i još jedan plus

- Atmosfera u momčadi je odlična, što se vidi i na terenu. Čeka nas teška utakmica, ali spremni smo. Nadam se da ćemo pokazati karakter, našu snagu i idemo dobiti. I oni su se digli, što se vidi po utakmicama. No nas ne zanimaju drugi klubovi, nego Hajduk, dobili smo šest utakmica, imamo jedan remi, nadam se da ćemo tako pozitivno i nastaviti - kazao je Sahiti za Hajduk TV pred najveći hrvatski derbi (nedjelja, 17.15) pa prokomentirao gol koji je zabio u zadnjem okršaju s Dinamom:

- To je bio baš dobar osjećaj, ne mogu ga nikad zaboraviti. Kad gledam taj gol, opet se naježim. Presretan sam što sam zabio, ali najviše što smo dobili. Nadam se da idemo i u Zagreb dobiti, tamo nas čeka Torcida, naši navijači kakvih nema nigdje. Nadam se da će i oni biti sretni s nama.

ŠTO KAŽU NAŠI SPORTAŠI? Poznati prognoziraju rezultat derbija Dinamo - Hajduk: 'Ja bih bio sretan i da izvučemo bod!'

POGLEDAJTE VIDEO: RUŠENJE STADIONA?

Idi na 24sata

Komentari 517

  • torcida solin 17.12.2023.

    Mozete popusiti fritulasima

  • Daimos 16.12.2023.

    Na ovakve članke treba staviti POZOR - Uznemirujući sadržaj.

  • pile2244 16.12.2023.

    Počasne gošće sutra djevojčice povratnice iz Grčke Bbboysice🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare