To je to što me zanima!

Šahtar pao u 94. minuti, Juve "demolirao" dansku momčad

Šahtar je imao 2-2 na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja. No u 94. minuti Moses je zabio za veliku pobjedu Chelseaja. Juventus je slavio protiv Nordsjaellanda sa 4-0...
Vidi originalni članak

Na Stamford Bridgeu se igrala 94. minuta. Opet smo vidjeli pravi festival nogometa u utakmici između Chelseaja i Šahtara. No ovaj put Chelsea je uzvratio Ukrajincima za poraz iz posljednje utakmice. I to kako. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Chelsea je slavio u 4. kolu skupine E 3-2 protiv Šahtara.

Chelsea je poveo nakon velike pogreške braniča Šahtara i golmana Pjatova koji je vraćenu loptu napucao u Fernanda Torresa. Lopta se odbila u mrežu gostiju. Bilo je to rano vodstvo Chelseaja koje nije impresioniralo Šahtar. Jer već nakon tri minute Willian je zabio za 1-1.

Šahtar je zaigrao još bolje, odlično su Ukrajinci izgledali na travnjaku, imali su nekoliko odličnih šansi, ali sve je pokvario golman Pjatov. Izašao je na jednu duboku loptu, izbio je glavom, ali točno na nogu Oscara koji s gotovo polovice terena zabija za 2-1.

No u drugi dio Šahtar je krenuo fantastično. Izjednačili su drugim golom Williana već nakon tri minute nastavka. Asistent je bio naš Darijo Srna. Šahtar je dominirao u nastavku utakmice, ali zadesila ga je nevjerojatna sudbina. Iako su bili bolji, Chelsea je slavio u posljednjim sekundama utakmice. Moses je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio za veliku pobjedu Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Juve nije dopustio iznenađenje

Juventus je rano poveo protiv Nordsjaellanda. Već u 6. minuti Marchisio je bio strijelac za vodstvo "Stare dame". Ništa Talijani nisu htjeli prepustiti slučaju. Dobro se sjećaju utakmice u Danskoj i krenuli su sto posto na Nordsjaelland. Već u 23. bilo je 2-0.

A da "ubiju" sve nade gostima u nekakvo iznenađenje igrači Juventusa dodali su gas i prije kraja prvog dijela preko Giovinca zabili za 3-0. 15 minuta prije kraja utakmice Quagliarella je zabio za 4-0. Juventus je pregazio Nordsjaelland. 

Liga prvaka, skupina E, 4. kolo:

Chelsea - Šahtar 3-2 (Torres 6, Oscar 40, Moses 90 + 4 / Wilian 9, 47)

Juventus - Nordsjaelland 4-0 (Marchisio 6, Vidal 23, Giovinco 37, Quagliarella 75)

Idi na 24sata

Komentari 96

  • medo_kt 08.11.2012.

    vidim tu dosta vas govori kako Chelsea ima srece. nema Chelsea toliko srece. Utakmica se igra sve do zadnjeg sucevog zvizduka i to je jedna od odlika Chelsea. nema predaje. Boriti se do kraja. tako treba. a ne u sucevoj nadoknadi stati, kao sto radi velika vecina klubova.

  • Inspirio 08.11.2012.

    Srna pa taj decko zna trcat, kako je to da je sporiji u reprezentaciji. Kako se brzo igra nogomet jedino to fali Hrvatskoj reprezentaciji brzina. Inace imamao top igrace.....

  • Nisam Taj 08.11.2012.

    Zaista mi je zao Sahtara,ali kad golman ovako 2x pogrijesi u jednoj utakmici zaista se ne moze traziti dobar rezultat. Da je pogrijesio u jednoj sezoni ovako kako je u ovoj utakmici 2x svoju momcad bacio u minus bilo bi puno,a ovo je zaista smijesno s obzirom na vaznost utakmice. Samo jos jedan dokaz da je golman kljucan u ekipi,bez dobrog golmana mozes imati i najboljih 11 na svijetu i nece vrijedit kad je on u stanju ponistit sve dobro sto igraci na terenu naprave. Zaista mi je zao Sahtara jer nikako nisu zasluzili izgubit,ali svejedno mislim da ce Chelsea ispasti iz ove grupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare