Obavijesti

Sport

Komentari 96

Šahtar pao u 94. minuti, Juve "demolirao" dansku momčad

Šahtar pao u 94. minuti, Juve "demolirao" dansku momčad
10

Šahtar je imao 2-2 na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja. No u 94. minuti Moses je zabio za veliku pobjedu Chelseaja. Juventus je slavio protiv Nordsjaellanda sa 4-0...

VIDEO

Na Stamford Bridgeu se igrala 94. minuta. Opet smo vidjeli pravi festival nogometa u utakmici između Chelseaja i Šahtara. No ovaj put Chelsea je uzvratio Ukrajincima za poraz iz posljednje utakmice. I to kako. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Chelsea je slavio u 4. kolu skupine E 3-2 protiv Šahtara.

Chelsea je poveo nakon velike pogreške braniča Šahtara i golmana Pjatova koji je vraćenu loptu napucao u Fernanda Torresa. Lopta se odbila u mrežu gostiju. Bilo je to rano vodstvo Chelseaja koje nije impresioniralo Šahtar. Jer već nakon tri minute Willian je zabio za 1-1.

Šahtar je zaigrao još bolje, odlično su Ukrajinci izgledali na travnjaku, imali su nekoliko odličnih šansi, ali sve je pokvario golman Pjatov. Izašao je na jednu duboku loptu, izbio je glavom, ali točno na nogu Oscara koji s gotovo polovice terena zabija za 2-1.

No u drugi dio Šahtar je krenuo fantastično. Izjednačili su drugim golom Williana već nakon tri minute nastavka. Asistent je bio naš Darijo Srna. Šahtar je dominirao u nastavku utakmice, ali zadesila ga je nevjerojatna sudbina. Iako su bili bolji, Chelsea je slavio u posljednjim sekundama utakmice. Moses je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio za veliku pobjedu Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Juve nije dopustio iznenađenje

Juventus je rano poveo protiv Nordsjaellanda. Već u 6. minuti Marchisio je bio strijelac za vodstvo "Stare dame". Ništa Talijani nisu htjeli prepustiti slučaju. Dobro se sjećaju utakmice u Danskoj i krenuli su sto posto na Nordsjaelland. Već u 23. bilo je 2-0.

A da "ubiju" sve nade gostima u nekakvo iznenađenje igrači Juventusa dodali su gas i prije kraja prvog dijela preko Giovinca zabili za 3-0. 15 minuta prije kraja utakmice Quagliarella je zabio za 4-0. Juventus je pregazio Nordsjaelland. 

Liga prvaka, skupina E, 4. kolo:

Chelsea - Šahtar 3-2 (Torres 6, Oscar 40, Moses 90 + 4 / Wilian 9, 47)

Juventus - Nordsjaelland 4-0 (Marchisio 6, Vidal 23, Giovinco 37, Quagliarella 75)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem