To je to što me zanima!

Šakački okršaj u NBA-u! Srbin se majstorski spasio od udarca

Afflalo je zamahnuo šakom u namjeri da udari Bjelicu, ali srpski košarkaš se majstorski izmaknuo i u maniri MMA borca hrvačkim zahvatom neutralizirao protivnika
Vidi originalni članak

Na utakmici Orlanda i Minnesote (108-102) došlo je do nesportskih scena nakon jedne akcije gostiju. Glavne uloge pripale su Srbinu Nemanji Bjelici i Arronu Afflalou koji su naguravanje pretvorili skoro u pravu tučnjavu!

VIDEO

Afflalo je zamahnuo šakom u namjeri da udari Bjelicu, ali srpski košarkaš se majstorski izmaknuo i u maniri MMA borca hrvačkim zahvatom neutralizirao protivnika. Afflalo se nije smirio ni poslije toga, a uskoro su se u sve upleli i protivnički igrači i treneri pa je došlo do primirja.

Oba igrača su isključena, a u toj utakmici Mario Hezonja je odigrao 17 minuta za Orlando, zabio je 10 koševa, ugrabio je jedan skok, upisao tri asistencije i jednu ukradenu loptu

Portland Trail Blazeri pobijedili su Phoenix Sunse  118-111, a Dragan Bender je odigrao 32 minute za Phoenix, zabio je šest koševa, ugrabio je osam skokova i upisao je jednu asistenciju.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • BobPell 17.01.2018.

    trrebo mu je glavu da spuca par puta tom crncinji pa da ga posalje u bolnicu,

  • ivb13 17.01.2018.

    Ne volim komsije previse ali svaka cast na reakciji gospodski kaj je je a ne kaznit ga

  • nikker 17.01.2018.

    Da je srbin bio bi BELICA a ne BJELICA :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare