To je to što me zanima!

Salah izluđivao obranu Porta! Tri gola Manéa, petarda 'redsa'

Liverpool je jednom nogom već u četvrtfinalu Lige prvaka nakon maestralne partije u Portu, gdje je domaćina razbio 5-0 uz tri gola Sadija Manéa. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu
Vidi originalni članak

Liverpool je, slično kao u utorak Manchester City u Baselu, gostujućom pobjedom protiv Porta na Dragãu 5-0 praktički osigurao četvrtfinale Lige prvaka uz punu minutažu hrvatskoga reprezentativca Dejana Lovrena.

"Redsi" su nastavili uspješan niz neporaženosti kod Porta trećom pobjedom u pet utakmica (uz dva remija). Zanimljivo, golove su zabila sva trojica napadača.

Sadio Mané otvorio je golijadu u 25. minuti solidnim udarcem po sredini gola koji je završio u mreži nakon katastrofalne reakcije domaćeg golmana Joséa Sáa, kojemu je lopta izmigoljila kroz ruke.

Samo četiri minute potom Mohamed Salah izveo je potez utakmice. James Milner pogodio je stativu lijepim udarcem, a Egipćanin je onda digao loptu u zrak, prebacio golmana udarcem glavom pa je onda rutinski pospremio u gol.

VIDEO: PREOKRENULI FRANCUZE Zato su prvaci Europe! Real je sredio PSG u samo tri minute

Porto se minutu prije odmora mogao vratiti u igru da je Tiquinho Soares bio malo precizniji iz dobre situacije. U nastavku je sve bilo riješeno kad je Mané zabio drugi gol nakon što je Sá obranio udarac Firmina u 53. minuti za 3-0.

"Redsi" su do kraja potpuno deklasirali domaćina, u 70. minuti Firmino je poentirao na dodavanje Milnera, a konačan rezultat postavio je Sadio Mané za hat-trick u 85. minuti. Uzvrat 6. ožujka na Anfieldu morao biti biti samo formalnost.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 15.02.2018.

    Ozbiljna dominacija engleskih momčadi ove sezone.... strašno izgledaju Liverpool i Man. City, uz njih je još tu i Tottenham, a i ManU. i Chelsea ne treba otpisati.

  • Dr.Gonzo. 15.02.2018.

    Liverpool dobio Porta 5:0, iducu protiv nekog fenjerasa iz donjeg djela tablice ce izgubit, to je takav klub.

  • Firefox_1 15.02.2018.

    Dobar je Liverpool, ali su se i Portugalci skroz srozali, tako da i nisu neko mjerilo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare