To je to što me zanima!

'Salah je jednom doživio prekid sezone, još jedan će ga uništiti'

Poništavanje te sezone, iako zbog tragedije, bila je dobra stvar za Salaha osobno, kao i za Al-Mokawloon. Njegov talent bio bi u opasnosti, pričao je njegov bivši kapetan u egipatskoj momčadi
Vidi originalni članak

Liverpool je nakon godina i godina suše napokon bio na putu k osvajanju titule prvaka Engleske, no onda je korona ušetala i rekla stop. Zvijezda Liverpoola, 27-godišnji Mohamed Salah, već je imala iskustva s preuranjenim završetkom prvenstva i to je bila jedna od prijelomnih točaka njegove karijere.

U veljači 2012. godine 74 ljudi je umrlo i oko tisuću je ozlijeđeno za vrijeme napada huligana u Port Saidu. Egipatsko prvenstvo tad je otkazano na dvije godine, a 11 huligana osuđeno je na smrt.

Tada 19-godišnji Salah bio je mlada zvijezda za Al-Mokawloon, no zahvaljujući otkazu prvenstva njegov klub je ostao u elitnoj diviziji usprkos tomu što su imali problema, a Salah je naposljetku završio u brojnim europskim klubovima.

OSVRNUO SE NA KARIJERU Bišćan: Tek sam zadnju godinu u Liverpoolu igrao kako mogu

- Poništavanje te sezone, iako zbog tragedije, bila je dobra stvar za Salaha osobno, kao i za Al-Mokawloon. Njegov talent bio bi u opasnosti da je momčad ispala u drugu ligu - rekao je njegov tadašnji kapetan Mohamed El Akabawy za Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, poništavanje ove sezone Salaha bi uništilo, tvrdi El Akabawy:

- Osjećat će se kao da je proklet ako se i ova sezona poništi. Mislim da bi bio uništen da ne osvoji taj naslov, on je nešto kao Messi u Barceloni, on je ikona kluba.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • cule123 26.04.2020.

    Ako Liverpool i ne osvoji sluzbeno naslov jer im prekinu sezonu..trebali bi organizirat proslavu naslova i izradit kopiju trofeja i slavit u gradu s navijacima.

  • čoviksjuga 26.04.2020.

    Salah u Redsima nije ni blizu Messija u Barci. a prvenstvo i da se prekine Liverpool bi bio proglašen prvakom. Mada je 99% sigurno da će se nastaviti u lipnju kako se trenutno čini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare