To je to što me zanima!

Salah ponuđen Barceloni! Sve ovisi o - Antoineu Griezmannu

Bomba iz Španjolske! Tamošnji mediji prenose vijest da je napadač Liverpoola Mohamed Salah ponuđen Barceloni, ali sve ovisi o Griezmannu koji je prva meta Katalonaca ovog ljeta
Vidi originalni članak

Španjolski AS lansirao je senzacionalnu vijest - Mohamed Salah ponuđen je Barceloni. Ta vijest odjeknula je brzinom munje u svijetu nogometa, ali sve ovisi o Griezmannu

Naime, prema tvrdnjama Španjolaca, sjajni Egipćanin je ponuđen od strane svojih agenata Barceloni, a sastanak između kluba i Salahovih agenata je već održan. 

No, sve ovisi o Griezmannu koji je zasigurno prva meta Barcelone ovoga ljeta. Već dulje vrijeme se spominje kako je Francuz postigao usmeni dogovor s katalonskim gigantom i još se samo čeka da on stavi svoj potpis na ugovor. 

U Barceloni se nadaju kako će Griezmann "održati obećanje" i priključiti se njima, ali ukoliko taj transfer propadne, katalonski klub već ima zamjenu. 

Salah je ove sezone igrao sjajno u dresu "redsa". Odigrao je 52 utakmice u kojima je zabio nevjerojatna 44 gola uz 16 podijeljenih asistencija. 

Osim toga, napadač Liverpoola proglašen je za najboljeg igrača engleske Premierlige, a također je predvodio Liverpool do finala Lige prvaka, gdje je na njegovu žalost morao napustiti igru u 31. minuti zbog ozljede.

U Barceloni znaju da je Salah zainteresiran za dolazak, ali problem predstavlja Liverpool koji Salah sigurno neće pustiti za iznos ispod 100 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Puta Madre 08.06.2018.

    Pa nije Kloop jado on je u stanju prodat salaha i dovest 3 vrhunsla igraca za njega

  • mirta97 06.06.2018.

    Nadam se da Liverpool neće nikog pustiti, još sjajna kupovina Fabinha i Keite, ne znam jel dolazi Fekir ali bit će to strašna ekipa. Borit će se sa Man. CITYJEM za titulu.

  • Serđo Ramoz 06.06.2018.

    Mogu oni svi gdje hoce, na kraju dana svi zavrse u Unitedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare