To je to što me zanima!

Salernitana smijenila trenera, sad je naslijedio samog sebe

Želim mu se odužiti za golemo povjerenje koje ima u mene i dat ću sve od sebe da zajedno krenemo naprijed, rekao je novi, odnosno stari trener Salernitane, Davide Nicola
Vidi originalni članak

Davide Nicola više nije trener Salernitane, objavio je talijanski prvoligaš prije nekoliko dana nakon teškog poraza od Atalante (8-2).

Spomenuti trener zasjeo je na klupu u veljači prošle godine kada je klub bio na rubu ispadanja nakon što je iste sezone vratio se u Serie A nakon 23 godine. Uspjeli su preživjeti i ostati u elitnom rangu. I ove sezone prijeti im borba za život, a težak poraz od Atalante bio je kap koja je prelila čašu.

Klub je posljednja dva dana tražio Nicolijevog nasljednika, a na kraju se ispostavilo kako će nasljednik biti - upravo on! Predsjednik Salernitane nije uspio pronaći trenera pa se obratio bivšem i opet ga angažirao. 

- Jučer me nazvao predsjednik Danilo Iervolino i objasnio mi svoju odluku zašto me smijenio zbog poraza za koji sam preuzeo svu odgovornost jer sam jedini krivac za njega. Zamolio sam ga da preispita svoju odluku iako sam znao da mu nije lako jer vjerujem u ovaj klub i ovaj projekt. Želim mu se odužiti za golemo povjerenje koje ima u mene i dat ću sve od sebe da zajedno krenemo naprijed. Pred nama su tjedni napornog rada da ostvarimo zajedničke ciljeve i vjerujem da ćemo uspjeti - rekao je Nicoli.

Salernitana se nalazi na 17. mjestu, ali čak je devet bodova udaljena od zone ispadanja. No, klub je šest utakmica bez pobjede, a ako se suša nastavi, ozbiljno će u pitanje doći i ostanak kluba u Serie A. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare