To je to što me zanima!

Toplak: Draženko Kovačić nas je nazvao 'hrpom smradova'...

Trenera Varaždina najviše peče to što su 'ljudi u crnom' vrlo bahati jer žele biti glavni na terenu. 'Poludio' je na dosuđeni penal za Dinamo u nedjelju na Maksimiru
Vidi originalni članak

Trener Varaždinaca Samir Toplak bio je, malo je reći, ogorčen suđenjem na nedjeljnoj utakmici u Maksimiru. Preko nepostojećeg penala za Dinamo ne može prijeći samo tako.

- To više nije normalno - kazao je Toplak za Sportske novosti i dodao da ga je pomoćni sudac Fegeš uoči utakmice verbalno napao jer ga je kritizirao zbog 'izmišljena' dva zaleđa na utakmici protiv Splita.

- Kovačić (glavni sudac, op.a) izmisli penal za Dinamo, a onda, nakon što smo mu se nasmijali zbog te odluke, našu je klupu nazvao hrpom smradova - ogorčen je Toplak, kojeg najviše peče sudačka bahatost jer uvijek žele biti glavni.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • proexpert 07.12.2010.

    sad ce trener varaždina svaki dan davati po jednu novu rečenicu koja se vrti oko tog penala...pa sta vam se ne čini da traži medijskog prostora? svaki dan nesto...pa shvatili smo i u prvih 10 članaka...pogriješio je jbg...da to nije sudio dinamu vec nekome manjem klubu nitko nista ne bi rekao..al posto se radi o dinamu onda svi u napad...greska je ali ih je puno i prije bilo i bit ce u svim utakmicama a ne samo dinamovim..

  • Alex 07.12.2010.

    Ruka na ramenu = penal. Koliko je jako bilo nemozemo znati. Nije ga morao suditi ali nije ni pogrijesio sto ga je sudio ... A vi samo serite i dalje, sto ti je jal ...

  • domi07 07.12.2010.

    cijela sudačka karijera mu je prošla sa uvlačenjem mamiću, fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare