To je to što me zanima!

Toplak preuzeo Kustošiju: Da mi je netko rekao da ću tu doći...

Rekao bih mu da nije normalan. Mislio sam do prije par dana da ću završiti u jednoj europskoj ligi, ali se izjalovilo, a Andy Bara me uspio nagovoriti, kazao je dugogodišnji prvoligaški trener
Vidi originalni članak

Samir Toplak ima novi angažman! Nakon otkaza u Gorici, dugogodišnji prvoligaški trener potpisao je ugovor na dvije i pol godine s drugoligašem Kustošijom što znači da ga više, nažalost, nećemo gledati u u studijskoj emisiji MAXSporta "Studio HNL".

- Da mi je netko rekao prije tjedan dana da ću završiti ovdje, rekao bih mu da nije normalan. Mislio sam do prije par dana da ću završiti u jednoj europskoj ligi, ali se izjalovilo, a Andy Bara me uspio nagovoriti tako da sam tu - kazao je Toplak na predstavljanju pa dodao:

- U ovom trenutku je najvažnije stabilizirati momčad, dići ju na viši nivo da se možemo na miru pripremati za sljedeću sezonu u kojoj želimo postati stabilan drugoligaš, ako ne i napasti prvu ligu.

'KAO DRUGOLIGAŠKI IGRAČ' VIDEO Toplak prozvao stopera Hajduka: Awaziem čuva zrak, pokazuje pomoćniku da ukliže VUKOVARSKI ZIZOU Knoll, Clement i Zinedin tri su zvijezde Vukovara: 'Tata mi je dao to ime jer je volio Zidanea'

Kustošija u ovom trenutku zauzima pretposljednje, 11. mjesto druge lige, međutim Croatia iz Zmijavaca i BSK iz Bijelog Brda bježe tek jedan bod, a ni Jarun i Dubrava nisu daleko.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kicovz 11.03.2023.

    volio bi da preuzme jednog dana veliki klub i da može pokazati kakav je trener

  • mlisac 11.03.2023.

    doktor za Čačića

  • The River 11.03.2023.

    Sretno i želim ti jednog dana veliki klub👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare