To je to što me zanima!

Sammir digao publiku na noge: 'Što će meni trener govoriti?!'

Trener Lokomotive Goran Tomić dao je Sammiru oko pola sata igre, po ulasku s klupe dobio veliki pljesak goričke publike. Igrao je veteranski, ali podijelio neke sjajne lopte
Vidi originalni članak

Sammir će nastupiti protiv Gorice u subotu, obećao je početkom tjedna trener Lokomotive Goran Tomić.

I doista, ubacio je bivšeg hrvatskog reprezentativca u igru u 65. minuti. "Filho" je tako nakon dvije godine došao do novih minuta u hrvatskom nogometu. Gorica je dominirala, ali ostalo je 0-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bome je nedostajao hrvatskoj publici, barem ako je vjerovati gromoglasnom pljesku tribina! Pa dobio je veći pljesak i od ponajveće goričke uzdanice, Cherifa Ndiayea.

Na licu nepopravljivog, ali šarmantnog dečka iz Itabune vidjela se mala trema na zagrijavanju. Ipak, Sammir je šmekerski mahnuo publici pa konačno razvukao i osmjeh od uha do uha. Na utakmicu ga je došao pogledati i veliki prijatelj iz dana u Dinamu, Mathias Chago.

Istina, Jorge Cruz Campos Sammir odigrao je pomalo veteranski, bez previše trke i priključivanja u napad. Nije se baš naigrao u Wuhanu i Sport Recifeu u zadnje dvije godine pa mu se može progledati kroz prste. Da se izrazimo čuvenom mantrom Romana Obilinovića - tek je na 80 posto. 

- Ma na 70 sam posto - priznao nam je Sammir nakon utakmice.

Ma i takav je u par poteza pokazao klasu. Pet minuta nakon ulaska primio je jednu loptu pa opalio dijagonalu preko pola terena i savršeno poslužio Lirima Kastratija, a klinci iz omladinskog pogona Gorice koji su sjedili u prvim redovima samo su uglas rekli: 'vauuuu'. Djeca ne lažu, znaju prepoznati pravi potez.

Sammir je presretan zbog povratka u Hrvatsku.

- Baš se dobro osjećam, debi je bio dobar, a ja se moram boriti za svoju poziciju, nije ovo Dinamo - iskreno kaže Sammir pa dodaje:

- Moramo se boriti za svaki bod u Lokomotivi, bit će nam lakše.

Nije bivši hrvatski reprezentativac navikao ulaziti s klupe...

- Ma nema nikakvih problema, rekao mi je trener da će ponoviti momčad koja je počela protiv Slaven Belupa - kaže Sammir.

Klasa je neupitna, a pomoći će Sammir i iskustvom mladoj Lokomotivinoj veznoj liniji koju čine Cokaj, Assane, Tuci, Halilović, Emerson, sve dečki mlađi od 23 godine. Samo da se malo dovede u red...

- Mladi u Lokomotivi su super, sigurno im mogu pomoći, što kroz treninge, što kroz priču. Što mi je rekao trener po ulasku? A što će mi govoriti, pa imam 32 godine, iskusan sam - kazao nam je Sammir pa spremno nastavio pozirati s klincima koji su se htjeli fotografirati s njim.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 17.09.2019.

    Dok je bio u Dinamu bio je dobar poslin toga ništa mislim da neće uspjet u Lokomotivi samo je zauzeo misto mladom igraču

  • 15.09.2019.

    IKONETINAAAAAA🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥DOKTORRRRRCINAAAAA⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️IGRACINAAAAA💙💙💙💙💙

  • majmaj 15.09.2019.

    Kralj, dajmo da trci

Komentiraj...
Vidi sve komentare