Obavijesti

Sport

Komentari 39

Sammir digao publiku na noge: 'Što će meni trener govoriti?!'

Sammir digao publiku na noge: 'Što će meni trener govoriti?!'
12

Trener Lokomotive Goran Tomić dao je Sammiru oko pola sata igre, po ulasku s klupe dobio veliki pljesak goričke publike. Igrao je veteranski, ali podijelio neke sjajne lopte

VIDEO

Sammir će nastupiti protiv Gorice u subotu, obećao je početkom tjedna trener Lokomotive Goran Tomić.

I doista, ubacio je bivšeg hrvatskog reprezentativca u igru u 65. minuti. "Filho" je tako nakon dvije godine došao do novih minuta u hrvatskom nogometu. Gorica je dominirala, ali ostalo je 0-0.

Pokretanje videa...

Sammir debitirao za Lokomotivu 00:33

Bome je nedostajao hrvatskoj publici, barem ako je vjerovati gromoglasnom pljesku tribina! Pa dobio je veći pljesak i od ponajveće goričke uzdanice, Cherifa Ndiayea.

Na licu nepopravljivog, ali šarmantnog dečka iz Itabune vidjela se mala trema na zagrijavanju. Ipak, Sammir je šmekerski mahnuo publici pa konačno razvukao i osmjeh od uha do uha. Na utakmicu ga je došao pogledati i veliki prijatelj iz dana u Dinamu, Mathias Chago.

Istina, Jorge Cruz Campos Sammir odigrao je pomalo veteranski, bez previše trke i priključivanja u napad. Nije se baš naigrao u Wuhanu i Sport Recifeu u zadnje dvije godine pa mu se može progledati kroz prste. Da se izrazimo čuvenom mantrom Romana Obilinovića - tek je na 80 posto. 

- Ma na 70 sam posto - priznao nam je Sammir nakon utakmice.

Ma i takav je u par poteza pokazao klasu. Pet minuta nakon ulaska primio je jednu loptu pa opalio dijagonalu preko pola terena i savršeno poslužio Lirima Kastratija, a klinci iz omladinskog pogona Gorice koji su sjedili u prvim redovima samo su uglas rekli: 'vauuuu'. Djeca ne lažu, znaju prepoznati pravi potez.

Sammir je presretan zbog povratka u Hrvatsku.

- Baš se dobro osjećam, debi je bio dobar, a ja se moram boriti za svoju poziciju, nije ovo Dinamo - iskreno kaže Sammir pa dodaje:

- Moramo se boriti za svaki bod u Lokomotivi, bit će nam lakše.

Nije bivši hrvatski reprezentativac navikao ulaziti s klupe...

- Ma nema nikakvih problema, rekao mi je trener da će ponoviti momčad koja je počela protiv Slaven Belupa - kaže Sammir.

Klasa je neupitna, a pomoći će Sammir i iskustvom mladoj Lokomotivinoj veznoj liniji koju čine Cokaj, Assane, Tuci, Halilović, Emerson, sve dečki mlađi od 23 godine. Samo da se malo dovede u red...

- Mladi u Lokomotivi su super, sigurno im mogu pomoći, što kroz treninge, što kroz priču. Što mi je rekao trener po ulasku? A što će mi govoriti, pa imam 32 godine, iskusan sam - kazao nam je Sammir pa spremno nastavio pozirati s klincima koji su se htjeli fotografirati s njim.

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju