To je to što me zanima!

Sammir: Otkad su tu Yasmin i Noah, kuća mi više nije pusta

Bit će mi teško kad odu. Nikad prije ovoliko dugo nisam bio sa svojim Noom. Mijenjam pelene, kuham ručak, večeru... Kuća mi više nije pusta, kaže Sammir
Vidi originalni članak

Nekad sam išao k prijateljima, izlazio... Samo da ne budem sam. Sad kad su mi Yasmin i Noah ovdje, žuri mi se doma, kaže Sammir.

Brazilac je opet zaljubljen. Zapravo, ljubav u toj priči nikad nije ni bila upitna, daljina je bila jedini problem...

- S Yasmin i sinom bio sam u Zadru dva dana, imali smo slobodno. Zadar je prekrasan, baš sam se lijepo odmorio. Trebalo nam je to, opet smo se zbližili. Yasmin i Noah će ostati do svibnja. Ona je završila fakultet, pa mora u Brazil na specijalizaciju. Bit će mi teško, naviknuo sam se na njih. Nikad prije ovoliko dugo nisam bio sa svojim Noom. Mijenjam pelene, kuham ručak, večeru... Kuća mi više nije pusta - kaže Sammir.

Yasmin će u Brazil povesti i dvogodišnjeg sina Nou.

- Razgovarali smo o tome da ostane, no ipak nije moguće. Dva puta na dan treniram, pa odlazak u karantene, na utakmice... Noah bi previše bio sam. Evo, baš sam ga fotografirao u Dinamovu dresu, moj broj 10 - smije se Sammir.

Protiv Walesa je igrao jako dobro, bio je među boljima. No zvižduci djela navijača svejedno nisu prestajali.

- Štimac mi je rekao da me nije izvadio zbog moje igre nego zbog drugih stvari, na koje niti on niti ja nismo mogli utjecati. Utakmica protiv Walesa bila je moj ispit. Jesam li položio? Mislim da jesam - kaže Sammir.

Smetaju li mu zvižduci?

- Ne smetaju, oglušio sam, naviknuo sam se. Žao mi je, ali tu ne mogu ništa. Iskreno, mislim da sam dobro igrao, samo neki ne žele to reći, valjda se boje istine - pomalo žalosno govori Sammir.

Za njega se zanimao PSG, gledala ga je Sevilla, a s Malagom i Pellegrinijem je gotovo sve dogovorio. No “puknulo” je u posljednji trenutak. Jeste li zadovoljni karijerom?

- Jesam! Mislim da sam nešto donio Dinamu. Otkad sam ovdje, svaki put smo prvaci, igrali smo Ligu prvaka. Možda sam mogao i više, ali ne žalim - iskren je bio Brazilac.

Prijatelji ga zovu iz Brazila, gledali su Hrvatsku. Čestitaju na četvrtome mjestu reprezentacije na Fifinoj ljestvici.

- Nije to iznenađenje. Iskreno, bolji smo od Brazila. Mislim da bismo ih pobijedili. Imamo strašnu reprezentaciju - zaključio je Sammir dodavši da je dobar sa svima, a najbolji...

- S Lovrenom, Ćorlukom, Modrićem i Duduom. Često se čujem s Duduom, razgovaramo o svemu, najmanje o nogometu.

Prati i što radi Mandžukić.

- Nije me iznenadio, igrali smo skupa i znam što može. Strašan je - kaže Sammir.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • francetić 19.04.2013.

    Sammir,samo se drži i hrabro naprijed.Imaš ti još dosta toga u hrvatskom nogometu za pokazati,a bome si ostao i malo dužan.

  • AnteG 19.04.2013.

    Samir ne daj se isprovocirat, ali valjda ti je jasno da Hrvatska želi samo borce u svojim redovima! Pošto ti nisi rođen ovdi morat ćeš i više nego ostaviti srce na terenu! A To znači umrit za Hrvatsku ko' Manđža i Ola! To Hrvati žele! Iznad svih HRVATSKAAA!

  • Makaay_Yazhnam 19.04.2013.

    Ajde fala Bogu... samo me strah da je ovo mazanje očiju javnosti i da će čim Jasminka ode, Sammirova top lista hitova biti - "Ko je pijan zaspao za stolom? Ja sam ljudi tko bi bio, da sam sretan ne bih pio", "Zatvorite vrata od kafane, ne puštajte nikoga iz nje...", "Sinoć sam pola kafane popio!"... Ajd živio Sammire... imaš rundu od mene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare