To je to što me zanima!

Sammir ponosno istaknuo broj trofeja: 'I pijan si bio najbolji'

Sammir je s Dinamom je osvojio osam naslova prvaka, pet Kupova i dva Superkupa, odnosno ukupno 15 trofeja. U tom segmentu Brazilac 'debelo' prednjači pred šestorkom s fotografije
Vidi originalni članak

Jorge Sammir Cruz Campos, poznatiji kao Sammir (35) nastavlja bitku s Dinamom na društvenim mrežama.

Nakon što je Dinamo objavio fotografiju s najboljim 'modrim desetkama' kroz povijest kluba, Brazilac s hrvatskom putovnicom se šokirao ne vidjevši svoje ime i ostavio opasku u komentarima "A gdje sam ja?".

A sad je pobrojao sve trofeje koje je osvojio s 'modrima' i ponosno to istaknuo na društvenim mrežama. Bivši hrvatski reprezentativac s Dinamom je osvojio osam naslova prvaka, pet Kupova i dva Superkupa, odnosno ukupno 15 trofeja. U tom segmentu Brazilac 'debelo' prednjači pred šestorkom s fotografije.

Stjepan Lamza osvojio je u dresu Dinama Kup velesajamskih gradova 1967. godine i dva Kupa Jugoslavije. Marko Mlinarić je za Dinamo igrao skoro desetljeće, a s 'modrima' je osvojio legendarno prvenstvo 1982. godine te HNL u sezoni 95./96. te Kup Maršala Tita 1980. i 1983. godine. Zvonimir Boban nije osvojio nijedan trofej s Dinamom, a nosio je 'modri' dres šest sezona i postao kapetan s 19 godina. Luka Modrić u dresu 'modrih' ima tri prvenstva u dva Kupa u tri godine koje nije bio po posudbama, dok Lovro Majer ima četiri naslova prvaka i jedan Kup u tri godine. Jedini koji se prema broju trofeja može mjeriti s a Sammirom jest Edin Mujčin koji je u dva mandata s Dinamom osvojio šest naslova prvaka i šest Kupova.

 

IGRAČ OD KOJEG SE PUNO OČEKUJE Drmić: Ometa nas ovo u klubu, pitamo se što će na kraju biti. A ne čudi me što Oršić ne igra... VELIKA SEDMORKA ANKETA Koja je 'modra desetka' najveća u povijesti Dinama?

"Bitno je da ti znaš da mi znamo", "Najveća Dinamova desetka ikad", "Doktor nogometa", "I pijan si bio najbolji" samo su neki od komentara na Sammirovoj objavi.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • PeroT 18.02.2023.

    Majer? buaaahahahaha

  • 17.02.2023.

    Modric je najbolji hrvatski nogometas i samo po tome moze biti broj jedan ali on je isto manje dao dinamu od jednog sammira . Ali ce modric biti broj jedan jer je modric po cijeni sikaniranja drugih koji su mozda i dinamu vise dali

  • 17.02.2023.

    Lovro je na popisu jer je dinamu donio veliku lovu i jos ce donjet , ali u dinamu i to svi znamo nikada nije igrao zapazenu ulogu. Sammira koliko god mrzili zbog ponasanja , na terenu je za hnl travnjake bio bog i batina i hnl nikad ali nikad vise nece gledati takvog virtuoza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare