Sport

Komentari 29

Sammir ponosno istaknuo broj trofeja: 'I pijan si bio najbolji'

Sammir ponosno istaknuo broj trofeja: 'I pijan si bio najbolji'

Sammir je s Dinamom je osvojio osam naslova prvaka, pet Kupova i dva Superkupa, odnosno ukupno 15 trofeja. U tom segmentu Brazilac 'debelo' prednjači pred šestorkom s fotografije

Jorge Sammir Cruz Campos, poznatiji kao Sammir (35) nastavlja bitku s Dinamom na društvenim mrežama.

Nakon što je Dinamo objavio fotografiju s najboljim 'modrim desetkama' kroz povijest kluba, Brazilac s hrvatskom putovnicom se šokirao ne vidjevši svoje ime i ostavio opasku u komentarima "A gdje sam ja?".

A sad je pobrojao sve trofeje koje je osvojio s 'modrima' i ponosno to istaknuo na društvenim mrežama. Bivši hrvatski reprezentativac s Dinamom je osvojio osam naslova prvaka, pet Kupova i dva Superkupa, odnosno ukupno 15 trofeja. U tom segmentu Brazilac 'debelo' prednjači pred šestorkom s fotografije.

Stjepan Lamza osvojio je u dresu Dinama Kup velesajamskih gradova 1967. godine i dva Kupa Jugoslavije. Marko Mlinarić je za Dinamo igrao skoro desetljeće, a s 'modrima' je osvojio legendarno prvenstvo 1982. godine te HNL u sezoni 95./96. te Kup Maršala Tita 1980. i 1983. godine. Zvonimir Boban nije osvojio nijedan trofej s Dinamom, a nosio je 'modri' dres šest sezona i postao kapetan s 19 godina. Luka Modrić u dresu 'modrih' ima tri prvenstva u dva Kupa u tri godine koje nije bio po posudbama, dok Lovro Majer ima četiri naslova prvaka i jedan Kup u tri godine. Jedini koji se prema broju trofeja može mjeriti s a Sammirom jest Edin Mujčin koji je u dva mandata s Dinamom osvojio šest naslova prvaka i šest Kupova.

"Bitno je da ti znaš da mi znamo", "Najveća Dinamova desetka ikad", "Doktor nogometa", "I pijan si bio najbolji" samo su neki od komentara na Sammirovoj objavi.

Split: Dinamo nakon izvo?enja jedanesteraca osvojio Kup Hrvatske ARHIVA - Dinamo pobjedom nad Hajdukom završio sezonu 2006./07 te osvojio još jedan naslov prvaka

Najčitaniji članci