To je to što me zanima!

Samo svjetski prvaci, molim! Čilić 'pojačao' braću Sinković

Dobrodošao, Marine Čiliću. Trebamo još jednoga za četverac za državno prvenstvo! Ima li dobrovoljaca, pitaju se braća Martin i Valent Sinković koji su dobili jako zvučno pojačanje na treninzima
Vidi originalni članak

Goran Ivanišević igrao je nogomet na oproštajnoj utakmici velikog Zvonimira Bobana, Mirko Filipović igrao je za Cibaliju kvalifikacijsku utakmicu protiv Novalje za ulazak u Prvu ligu, Usain Bolt je zaigrao nogomet za australske Central Coast Marinerse...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najzvučnije 'pojačanje' uopće ne mora biti iz sporta u koji se nakratko 'baci', a fantastični hrvatski bratski veslački dvojac, Martin i Valent Sinković, to očigledno jako dobro znaju:

- Dobrodošao, Marine Čiliću. Trebamo još jednoga za četverac za državno prvenstvo! Ima li dobrovoljaca? - pitaju se Sinkovići dok sa njima u čamac sjeda jedan od najboljih tenisača svijeta.

I ne samo da imaju Čilića nego im ni on nije dosta pa traže i četvrtog. A treba im dati: što god požele. Jer Sinkovići su najbolji dvojac bez kormilara - u svemiru.

Martin i Valent su svjetski i olimpijski prvaci... Sportski ponos Hrvatske. Pa je red da im pojačanje može biti jedino neki drugi svjetski prvak (i novopečeni tata) - Marin Čilić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • prajdali100 13.03.2020.

    E hoće ih usrećiti !!! Pa čovjek ima 2 sezone za zaborav- katastrofa.Bolje mu je da vidi gdja škripi.

  • 13.03.2020.

    Čilić je ovdje zalutao,ovi momci su pravi šampioni već godinama,a ovaj dobio slučajno turnir i glumi nešto,ispodprosječan.

  • pollo 13.03.2020.

    Braćo Sinković, držite se vi i manite ovih "disco" sportaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare