To je to što me zanima!

San Jose je 'utrpao' čak osam komada Anaheim Ducksima

San Jose Sharksi vode 3-0 u seriji protiv Anaheima. U trećoj su utakmici pobijedili Duckse 8-1. Toronto je smanjio na 2-1 u seriji protiv Bostona, Colorado je smanjio protiv Nashvillea
Vidi originalni članak

Bila je to večer domaćina u NHL-u. Sva četiri susreta dobile su domaće momčadi. San Jose je u svojoj dvorani u derbiju Kalifornije razbio Anaheim Duckse. Završilo je čak 8-1 za Sharkse. Anaheim Ducksi su na korak od eliminacije, sad gube 3-0 u seriji. Imali su 46 udaraca protiv San Josea, ali zabili su samo jedan gol.

Toronto je kod kuće pobijedio Boston Bruinse 4-2. Kanađani su smanjili na 2-1 u seriji protiv favoriziranih Bruinsa na Istoku. Bit će Toronto domaćin i četvrte utakmice. Junak pobjede Toronta bio je sjajni kanadski veteran Patrick Marleau. Bivši napadač San Josea je zabio dva gola Bruinsima.

Na 2-1 u seriji je smanjio i New Jersey. Devilsi su kod kuće pobijedili Tampu Bay 5-2. Colorado je smanjio na 2-1 protiv Nashvillea. Predatorsi su bili najbolja momčad regularnog dijela sezone, ali su u trećoj utakmici kod Colorada izgubili 5-3.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sve_je_to_zajebano_1 17.04.2018.

    Lipo li je bilo kada je pa deveti gol

  • Zdravko i Gospa iz Međugorja 17.04.2018.

    ducksi se sramote. Gazenje Sharksa laganica.

  • dragecKc 17.04.2018.

    gledam i ne vjerujem, članak o NHL-u. jedan na godinu, ali vrijedan. iduće godine možda čak i dva napišete. možda

Komentiraj...
Vidi sve komentare