To je to što me zanima!

Sanchez novi igrač Uniteda, za Arsenal potpisuje Mhitarjan!

United je Alexisa najavio pravim umjetničkim videom u kojemu Čileanac svira klavir, a vide se i njegove prve fotografije s Old Trafforda u dresu s brojem sedam
Vidi originalni članak

Višemjesešna trakavica dobila je kraj, Alexis Sanchez (29) od danas je novi igrač Manchester Uniteda. Stiže iz Arsenala, a u redove 'topnika' iz 'crvenih vragova' odlazi Henrih Mhitarjan (29). Potvrdili su to klubovi na svojim stranicama.

United je Alexisa najavio pravim umjetničkim videom u kojemu Čileanac svira klavir, a vide se i njegove prve fotografije s Old Trafforda u dresu s brojem sedam.

Čileanac je potpisao na četiri i pol godine, a u Manchesteru će tjedno zarađivati 500 tisuća funti.

- Oduševljen sam jer dolazim u najveći klub na svijetu. Proveo sam prekrasne tri i pol godine u Arsenalu i u sjećanju će mi ostati pozitivne uspomene sjajnog kluba i navijača. Priliku da igram na ovom povijesnom stadionu i da radim s Joseom Mourinhom jednostavno nisam mogao odbiti. Ponosan sam jer sam prvi Čileanac koji će zaigrati za Unitedovu prvu momčad i nadam se da ću moći pokazati navijačima širom svijeta zbog čega me je klub doveo - poručio je Alexis Sanchez nakon potpisa ugovora, a Jose Mourinho je dodao:

- Alexis je jedan od najboljih napadača na svijetu. Nama donosi svoju ambicioznost, strast i osobnost - kvalitete koje krase igrače Uniteda i kvalitete kojima igrač osnažuje momčad, a navijače čini ponosnima. Henrihu želim uspjeh i svu sreću, siguran sam da će je imati. Nećemo ga nikada zaboraviti, posebno njegov doprinos u osvajanju Europske lige.

Mkhitaryan je s Arsenalom potpisao višegodišnji ugovor, a klub je objavio da će broj njegovog novog dresa biti otkriven uskoro.

On je nakon potpisa poručio: "Sretan sam zbog dogovora i prilike da budem u Arsenalu. Ovo je ostvarenje snova jer sam uvijek sanjao da zaigram za Arsenal. Sada kada sam ovdje, dat ću sve od sebe da pomognem klubu da ispiše povijest."

- Henrih je kompletan igrač - stvara prilike, dobro se brani, jako je posvećen. Moram reći da je to igrač koji ima sve potrebne atribute - poručio je Arsene Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • DinnKoKurić 24.01.2018.

    bas je zanimljiv ovaj henrikh.. za svaki klub u koji predje, on kaze da mu je san bio igrati za taj isti.. :D tako je bilo sa borussijom, slicno i sa unietdom a sad evo i sa arsenalom.. za ostalo bi mu povjerovao, ali iz uniteda sa skoro 30 godina preci u arsenal, ne vjerujem da je bas san

  • Mercedes s klasa 23.01.2018.

    Kraljevi su kraljevi,ostali mogu bit princevi,i ostala svita,a kralj je kralj;REALLLLLL

  • MarioRonjak 23.01.2018.

    A prije manchestera mu je bio arsenal najbolji na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare