To je to što me zanima!

Sandra Perković i dalje vlada kraljevstvom diska, Tolj odlična

Hrvatska na ovom Hanžekovićevom memorijalu ima čak dvije predstavnice u bacanju diska - Sandru Perković i Mariju Tolj. Perković je još jednom osvojila vrh, dok je Marija završila na sjajnom trećem mjestu...
Vidi originalni članak

U sklopu IAAF World Challenge Zagreb u sklopu kojeg se održava i 69. Memorijal Borisa Hanžekovića u ženskoj konkurenciji se baca disk, a Hrvatska ima dvije predstavnice. Kraljicu Sandru Perković i njenu nasljednicu Mariju Tolj. 

Prvi hitac Sandre Perković otišao je do 62.18 metara, a mlada Marija Tolj ju je u jednom trenutku i prestigla.  Nakon 61.24 u prvom pokušaju, u drugom je disk odletio na 62.57, kada je Sandru Perković srušila na treće mjesto. Drugi hitac Sandre Perković pogodio je u zaštitnu mrežu.  Marija Tolj promašila je treći hitac, dok Sandra Perković bacila je do 64.75 metara čime je zasjela na prvo mjesto. U četvrtoj seriji, Sandra je disk poslala na 64.59 metara.

Peta serija za Mariju Tolj nije bila najbolja, zbog čega je namjerno prestupila zbog kratkog hica. Sandra je pak u petom pokušaju bacila disk na  odličnih 67.78 metara!

U posljednjem bacanju Marija Tolj je dosta loše bacila disk, zbog čega je još jednom namjerno prestupila, ali ukupno je dovoljno za treće mjesto. Sandri je disk, u pokušaju rušenja vlastitog ovosezonskog rekorda, odletio u zaštitnu ogradu. Ipak, ostala je na prvom mjestu mitinga. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • listovača 04.09.2019.

    Kako je ljubomora ako se kaže da nije na nivou prošlih sezona.činjenica je da se nešto događa.Da li je to zasiženje,da li su neki drugi razlozi valjda ćemo doznati.Nitko ne spori njene kvalitete.Ona bi sama trebala prekinuti nagađanja.

  • Dagi 66 03.09.2019.

    Kad ona prica obavezno titlove ubacite .

  • Usora1 03.09.2019.

    neki jos nisu shvatili da je ljubomora BOLEST. mozete joj sto sta prebacivati ali iza uspjeha stjoji rad i ZNOJ, stji li i iza ljubomorcica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare