To je to što me zanima!

Šansa za Vrsaljka: Fifa potvrdila suspenziju Trippiera na 2,5 mj.

Njegovo će mjesto u početnoj postavi zauzeti Šime Vrsaljko koji se vratio nakon ozljeda zbog koje je bio 'out' deset mjeseci. Evo prilike za našeg reprezentativca da uhvati konstantu
Vidi originalni članak

Krovna svjetska nogometna organizacija (Fifa) potvrdila je suspenziju na deset tjedana engleskom braniču u redovima Atletico Madrida, Kieranu Trippieru (30).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trippier je kaznu, naime, dobio zbog davanja informacija oko svojeg transfera iz Tottenhama u Atletico u ljeto 2019. Tada je prijateljima kazao da će se transfer sigurno dogoditi i sugerirao im da na to ulože novac u kladionici. 

KAŽNJEN ZBOG KLAĐENJA Objavljen transkript razgovora Trippiera i prijatelja: Sigurno idem u Atletico, trpaj na to

Njegovi prijatelji su u više navrata uplaćivali listiće, i iako nisu pretjerano profitirali (10-ak tisuća kuna), njihov prijatelj nogometaš je kažnjen.

Engleski nogometni savez  suspendirao je engleskog braniča, a nakon tek jednog tjedna suspenzija je odgođena, no Fifa ipak nije imala milosti.

Diego 'Cholo' Simeone tako neće moći računati na desnog beka u najvažnijem dijelu sezone gdje se 'lomi' prvenstvo, uključujući i  gradski derbi s Realom (7. ožujka), a Trippier neće igrati ni osminu finala Lige prvaka protiv Chelseaja (23. veljače i 17. ožujka)

POGLEDAJTE VIDEO Urnebesna snimka: Vrsaljko i ekipa s Pandom pretekli zvijer

To znači da će na njegovo mjesto zauzeti hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, koji bi sigurno htio svoje mjesto u udarnoj postavi htio zaslužiti predstavama na terenu, a ne ovako 'prisilno', ali što je, tu je.

Šime se vratio nogometu nakon teških operacija zbog kojih je izbivao još od ožujka prošle godine i utakmice s Liverpoolom, a nedavno je odigrao i prvih 90 minuta u komadu nakon punih 10 mjeseci.

'Dite Zadra' kaže da je s ozljedama kraj i da se odlično osjeća pa hajde Šime, evo ti prilike!

Atletico je vodeća momčad La Lige s 41 bodom, četiri više od Reala i čak sedam od Barcelone, a još k tome imaju i dvije zaostale utakmice za odigrati.

ANKETA Vrsaljko i Grbić prvi favoriti za titulu: Hoće li osvojiti La Ligu?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Anton Onlyarmy 19.01.2021.

    Šansa ako se ne ozljedi...

  • GeneralPraljakUskoplje 18.01.2021.

    Vrsaljko je odigrao vec par tekmi u zadnje vrijeme nakon ozljede i odlicno je odigrao.... sad ce igrati svaku tekmu , odlican igrac ... nece Tripica bit ni standardni kad se vrati haha

  • Larissa❤ 18.01.2021.

    Realno mogo im je sam dat to sto su dobili sebičnjak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare