To je to što me zanima!

Sapunica 'Payet' traje i dalje: Više ga niti nogometaši ne žele

Navijači su već odavno rekli svoje i pokazali što misle o Payetu, koji je inzistirao na odlasku. No, situacija s igračima novi je udarac za talentiranog veznjaka
Vidi originalni članak

West Ham je odbio i treću ponudu Marseillea za svojeg najboljeg nogometaša Dimitrija Payeta, koji tako očajnički želi natrag u rodnu Francusku. Ovo sve skupa prerasta u popriličnu sapunicu...

Slaven Bilić je Payeta bio poslao na 'preodgoj' u B momčad. No, niti takva odluka hrvatskog stratega na kupi londonskog kluba nije urodila plodom. Sve se odvijalo munjevitom brzinom, igrači su francuskog reprezentativca izbacili iz zajedničke grupe na Whatsappu, a zatim su se izjasnili da ga ne žele na treninzima!

Navijači su već odavno rekli svoje i pokazali što misle o Payetu, koji je inzistirao na odlasku. No, situacija s igračima novi je udarac za talentiranog veznjaka. 'Čekićari' su kolektivno rekli da im narušava atmosferu na treningu.

West Ham ga, unatoč svemu, još uvijek ne da. Traže veći novac za svojeg najboljeg igrača, a iz Marseillea poručuju: Dajemo 25 milijuna i ništa više od toga.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dino19 26.01.2017.

    Ma daj 😆

  • dcuk 26.01.2017.

    -.-" sapunicu rade novinari, a potezi west hama su i vise nego logicni...

  • AC.MILAN 25.01.2017.

    kako može biti talentirani, a ima 30 godina???

Komentiraj...
Vidi sve komentare