To je to što me zanima!

Šarić neće igrati s Durantom! Sunsi ga poslali u Oklahomu

Sunsi su hrvatskog reprezentativca, nakon tri godine u klubu, poslali u Oklahomu, zajedno s pickom druge runde drafta, dok je u drugom smjeru došao Dairus Bazley
Vidi originalni članak

Dolaskom Kevina Duranta u Phoenix Sunse značajno se povećala mogućnost da će Hrvatska ponovno imati osvajača NBA prstena, no klub iz Arizone nažalost se istog dana riješila Darija Šarića (28)!

Sunsi su hrvatskog reprezentativca, nakon tri godine u klubu, poslali u Oklahomu, zajedno s pickom druge runde drafta, dok je u drugom smjeru došao Dairus Bazley.

KAO U SAPUNICI Sin Pippenove bivše sada igra s njenim ljubavnikom?! Sve dok ona ljubi - Jordanovog sina... WESTBROOK IDE U UTU Veliki posao zadnjeg dana roka: Kevin Durant odlazi kod Šarića!

Šibenčaninu će to biti četvrti NBA klub u karijeri. Prije Phoenixa igrao je za Philadelphiju i Minnesotu.

S druge strane, najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, izgledno je, neće dočekati 'trade' u Lakerse. Detroit Pistonsi odlučili su da je Hrvat ključan u njihovim planovima za sljedeću sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12.02.2023.

    Moje mišljenje je da su od ovog dečka prerano napravili zvijezdu i da nikad nije došao na nivo na kojem su ga zamišljali.

  • __Che__ 10.02.2023.

    a samo zbog sisija je dosao u phoenix,e jesu ga namagarcili

  • ZUKIZUKIZUKI 09.02.2023.

    Kada je Durant čuo da neće igrati sa Šarićem htio je stopirati transfer!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare