Sport

Komentari 0

Sin Pippenove bivše sada igra s njenim ljubavnikom?! Sve dok ona ljubi - Jordanovog sina...

Sin Pippenove bivše sada igra s njenim ljubavnikom?! Sve dok ona ljubi - Jordanovog sina...

Beasley i Larsa Pippen prohodali su u studenom 2020. godine, samo nekoliko tjedana nakon što je košarkaš uhićen zbog posjeda marihuane, krađe i korištenja vatrenog oružja. Sad će zaigrati s njenim sinom

Život ima čudne puteve i na neobične načine spaja ljude. Sinoć su spletom razmjene LA Lakersa, Utah Jazza i Minnesota Timberwolvesa novi suigrači postali Malik Beasley (26) i Scotty Pippen Jr. (22), sin legendarnog košarkaša Scottieja Pippena.

Pippen Jr. igra debitantsku sezonu i inače nema poveznica s Beasleyjem. Međutim, ovaj talentirani tricaš nedavno je bio ljubavnik intrigantne Larse Pippen (48)! Larsa i Scottie oženili su se 1997. i zajedno imaju četvero djece. Njihov je brak propao 2016. godine, a konačno su raskinuli u prosincu 2021. 

RHOM'S Larsa Pippen seen wearing a pink bikini in Miami Beach

Međutim, Larsa je tad već iza sebe imala vezu s američkim reperom Futureom i NBA košarkašem Malikom Beasleyjem!  Uhvaćeni su kako se drže za ruke, a njihova je veza ubrzo postala romantična.

Tu je vijest, doduše, s iznenađenjem primila košarkaševa žena, Montana Yao, On je zbog Pippen zaboravio na ženu i dijete, a a kraju je ostao bez svega. Larsa se nije htjela petljati s oženjenim muškarcem, a ubrzo je našla novog partnera.

Riječ je, ni manje ni više, nego o Marcusu Jordanu, sinu legendarnog košarkaša Michaela! Scottie i Michael Jordan godinama su bili suigrači, zajedno su osvojili šest NBA titula i bili su prijatelji.

Ipak, ljubav ne bira, pa tako bivša Pippenova žena sada ljudi Jordanovog sina kojeg zna od malih nogu...

Što se Beasleyja tiče, on se smirio od burne veze s Larsom, koja je započela samo nekoliko tjedana nakon što je uhićen zbog posjeda marihuane, krađe i korištenja vatrenog oružja.

Molio je Montanu Yao da ponovno okupe obitelj, a nedavno su dobili i drugo dijete. 

Najčitaniji članci