To je to što me zanima!

Šarić o ovacijama Arene: Svih 12 košarkaša to zaslužuje čuti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije dva dana jedva je govorio poslije poraza, pa mu je domaća publika odlučila pomoći da pronađe glas tako što je trošila svoje glasnice povicima: "Dario Šarić!"
Vidi originalni članak

Trebala nam je ovakva utakmica Darija Šarića. Trebalo nam je njegovih 15 poena, sedam skokova i četiri asistencije, ali više od toga trebala nam je zarazna energija zbog koje je Arenom odjekivalo njegovo ime.

- Najmanje što mogu jest reći hvala - iskren je bio 21-godišnjak na pitanje o ovacijama.

- Publika je prepoznala kad nam treba pomoći u drugom poluvremenu. Dala nam je dodatnu energiju, pa nije bio problem ni dodatni trud u obrani. Nadam se da će i protiv Nizozemske i Gruzije isto tako biti ispunjena dvorana, da će ljudi doći jer igra Hrvatska, bez obzira na to što s druge strane nisu najveća imena. I da će me boliti glava od milijun poziva za ulaznice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šarić se samo pridružio nizu koji je započeo Luka Žorić. Poslije njega, publika je skandirala i Bojanu Bogdanoviću i Krunoslavu Simonu, a Šibenčanin se nada da niz neće stati na tome.

- Svih 12 igrača u našoj reprezentaciji zaslužuju te ovacije. Ma i ona dvojica koji su posljednji otpali, i oni su to zaslužili. Ovo je jedna nova Hrvatska, Hrvatska koja se ne prestaje boriti - rekao je krilni centar reprezentacije. Za osobno samopouzdanje bitno mu je bilo da napokon odigra na najvišoj razini.

- Meni više odgovara kad mi je lopta u rukama, a danas se tako otvorila utakmica, s dobrom igrom leđima košu i asistencijom za Bogdanovića. Ali stalno radiš, grizeš, pa netko to odozgo vidi i vrati ti nazad za sav trud - zaključio je Šarić .

Idi na 24sata

Komentari 30

  • emojstari 09.09.2015.

    luda šibenska glava (u pozitivnom smislu) :)

  • Bambusa 09.09.2015.

    Sokolovi Hrvatski. Sa nestrpljenjem čekam svaku utakmicu. Ovo me posjeća na generaciju Kukoča,Petrovića, Rađu i dr. Jaki smo na svim pozicijama od startne petorke do klupe.

  • goraoranz 09.09.2015.

    srbija ima jak tim oni sigurno osvajaju prvenstvo evrope ...dzaba muke svakoj reprezentacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare