To je to što me zanima!

Šarić objasnio Amerikancima da hot dog baš i nije sendvič

Dario Šarić ‘razbacao’ se na klupsku pjesmu Sixersa i odgovarao na pitanja navijača. Uz to govorio je i o svojoj ulozi u momčadi u prvoj sezoni u najjačoj ligi svijeta
Vidi originalni članak

Tko god ga je pratio u Ciboni i gledao njegove proslave s navijačima zna da je Dario Šarić puno bolji košarkaš nego plesač, no to ga nije spriječilo da na snimanju promotivnih materijala za Sixerse prodrma ramenima i torzom na melodiju klupske pjesme.

Na oduševljenje snimateljske ekipe, koja se s njim “trgala” od smijeha.

Mnoge NBA momčadi u ponedjeljak su imale Media Day, prvu priliku za javne istupe u sezoni. Dario je, između ostalog, govorio o svojoj ulozi u momčadi u prvoj sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

- Mislim da ću imati dobru ulogu. Imat ću puno loptu u rukama. Teško je reći što očekujem, ali znam da ću uvijek davati 100 posto i boriti se na svakoj utakmici - rekao je Šarić i dodao da mu je olimpijsko iskustvo s reprezentacijom puno pomoglo, iako je u Riju igrao toplo-hladno.

Odgovarao je i na pitanja navijača putem društvenih mreža te iznio svoje mišljenje o temi koja odavno muči Amerikance: Spada li hot dog u kategoriju sendviča?

- Mislim da ne - rekao je Dario, a lokalni mediji s nestrpljenjem iščekuju da se izjasni i o ostalim gorućim pitanjima u SAD-u.

Druženje s medijima organizirali su i LA Lakersi, a Ivica Zubac rekao je kako misli da će mu NBA liga odgovarati više nego europska košarka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • čedolovac 28.09.2016.

    Sad bar ima love kaj ne složi tu usnicu kak spada,inače odličan igrač

  • srce_vatreno 28.09.2016.

    I ja mislim da hot dog nije sendvič :D, al šalu na stranu, dobro je da je Dario u 76-ima, sa dosta mladih igrača, gdje mislim da nebi trebao imati minutažu manju od 20 min. Sve ovisi o treneru i vodstvu, hoće li više rotirati igrače, posebno mlađe, ili će forsirati igru na određene pojedince, a igračima kao Dario dati ''mrvice'', ispod 10 min. Dok nisam vidio što je primjerice Skiles radio u Orlandu, rekao bi da će Šarić sigurno imati 20+ minuta, ali kod pojedinih trenera se nikad nezna. Nadam se da će ga Brown znat ukomponirat u ekipu od samog starta sezone, u biti da će htjeti koristiti više nego Skiles Hezonju... Philadelphia je sigurno odlična ekipa da se takvom igraču da prilika...

  • gladijator 28.09.2016.

    Drag dečko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare