To je to što me zanima!

Šariću pobjeda u međusobnom susretu protiv Zupca i Clippersa

Hrvatski reprezentativci odigrali su vrlo dobru utakmicu u međusobnom susretu Warriorsa i Clippersa, u kojem su Ratnici odnijeli pobjedu na domaćem terenu
Vidi originalni članak

Košarkaši Los Angeles Clippersa igrali su drugu uzastopnu noć, a nakon velike pobjede nad Sacramento Kingsima, Ivica Zubac i društvo izgubili su protiv Golden State Warriorsa u gostima 114-120.

Igrač odluke bio je Stephen Curry s 26 koševa, sedam skokova i osam asistencija. Upravo je Curry zabio sedam od posljednjih osam koševa Warriorsa, dok je Kawhi Leonard jedini prebacio 20 koševa za Clipperse, zabio je 23 koša uz sedam skokova, ali njegovi su Clippersi izgubili već desetu utakmicu ove sezone.

POVRATAK BABE Vraća se Bogdanović? Poznato je kada će debitirati ove sezone

Zubac je utakmicu završio s double-doubleom. Zabio je 18 koševa uz 13 skokova u nešto više od 26 minuta na terenu, a dobru utakmicu imao je i Dario Šarić koji je za Warriorse igrao 26 minuta uz 13 koševa, pet skokova i pet asistencija.

Utah Jazz, za koji igra hrvatski reprezentativac Luka Šamanić, izgubio je od Minessote Timbewolves 101-90. Šamanić je odigrao 11 minuta u porazu uz dva koša.

NBA LIGA VIDEO Jokić nadmašio samog sebe, Zubac odigrao vrlo dobro IMALI POBJEDU NA DLANU VIDEO Šarić i Warriorsi izgubili nemoguće i ispali iz NBA kupa, nestvarna utakmica Dončića

Clippersi su deveti u zapadnoj konferenciji s omjerom od osam pobjeda i 10 poraza, Warriorsi imaju pobjedu više uz 10 poraza, a Utah je na omjeru 6-13.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare