To je to što me zanima!

Sarri dobio otkaz u Juventusu!

Epilog je to mučne sezone u kojoj je Juve stigao do devetog uzastopnog Scudetta, ali sa samo bodom prednosti ispred Intera i uz neuvjerljivu igru. Juve je izgubio finale kupa te ispao iz Lige prvaka u osmini finala
Vidi originalni članak

Ono što se nagađalo nakon ispadanja Juventusa iz Lige prvaka od Lyona danas je dobilo konačnu potvrdu! Maurizio Sarri dobio je otkaz i više nije trener 'stare dame'.

Epilog je to mučne sezone u kojoj je Juve stigao do devetog uzastopnog Scudetta, ali sa samo bodom prednosti ispred Intera i uz neuvjerljivu igru. Pojavile su se i informacije o nezadovoljstvu unutar svlačionice talijanskog prvaka, a budući da Sarri nije uspio nametnuti svoje ideje zvijezdama Juventusa, vrlo slaboj formi i rezultatima u Ligi prvaka, razlaz sa strategom iz Napulja bio je nezaobilazan.

REMONT U JUVENTUSU Juve nakon debakla otpisao čak petoricu: Odlaze nekad najbolji golgeter i dvije mlade zvijezde

Juventus je ove sezone izgubio i od Napolija u finalu kupa pa je ostao na samo jednom trofeju.

- Liga prvaka nam je nekad bila san, danas je ona cilj - rekao je predsjednik kluba Andrea Agnelli nakon jučerašnjeg poraza te uz pomalo ljutitu ekspresiju lica dao nagovijestiti što će se danas dogoditi.

Talijanski mediji već su ranije u subotu izašli s potencijalnim imenima za Sarrijeva nasljednika, a tri glavna kandidata su Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino i Simone Inzaghi.

TKO ĆE NA VRUĆU KLUPU? Talijani: Sarri je bivši! Mijenjaju ga Zidane, Pochettino ili Inzaghi

Idi na 24sata

Komentari 50

  • domagoj981 08.08.2020.

    karma bejbe karmaaaaaa!

  • pišemistinu 08.08.2020.

    Napokon,napokon,napokon!!!

  • 08.08.2020.

    Fala k...u a kaj je to slično k treneru možda???

Komentiraj...
Vidi sve komentare