To je to što me zanima!

'Savage': Dajte mi sedam dana i idemo dalje! Sada želim Allena

Lijepo sam ga pogodio na početku, Whyte i Pijetraj me puno i dobro uče. Molina je dobar borac, ima dobru desnicu, htio sam je iskusiti, ali nisam je osjetio. Planovi? Sedam dana odmora pa dalje, rekao je Babić
Vidi originalni članak

Devet od devet, sve nokautom. To je profesionalni skor Alena 'Savage' Babića nakon što je večeras u londonskoj O2 Areni nokautirao Erica Molinu u drugoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek napravim što kažem! Hvala O2 Areni, hvala svima! Lijepo sam ga pogodio na početku, Whyte i Pijetraj me puno i dobro uče. Molina je dobar borac, ima dobru desnicu, htio sam je iskusiti, ali nisam je osjetio. Planovi? Sedam dana odmora pa dalje. Želim se boriti u prosincu kao predborba Chisori i Parkeru, spreman sam. Želim Davea Allena - rekao je Babić u zagrljaju s poznatim teškašem Dillianom Whyteom.

Promotor Eddie Hearn nahvalio je Alena, ali i razočarao se s Molinom, koji se čini se neće više boriti na ovako spektakularnim predstava. Barem ne pod sponzorstvom Matchrooma...

VATROMET U LONDONU VIDEO Babić brutalno isprebijao Molinu pa ga ugasio u 2. rundi!

- Prvi je put ustao, a onda je odlučio da neće ustati. Ovo je zadnji put da smo ga doveli. A Alen je zabavan, ima 9-0, imat će još jednu borbu ove godine, a može se boriti u tri kategorije.

Na kraju je Babićev promotor Dillian Whyte, koji želi u ring s Tysonom Furyjem, napomenuo Allenu:

TKO JE ERIC MOLINA? Učitelj iz Teksasa dvaput boksao za titulu, nokautirao ga Hrgović

- Dave, Savage te želi, nemoj biti kuč... Uh, ne smijem to reći na TV-u - rekao je kroz smijeh Whyte dok je DAZN-ov voditelj bio sretan što se boksač na vrijeme zaustavio.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • antonio45 31.10.2021.

    hrga se bojiiii

  • rk10 31.10.2021.

    Babiću nađi nekog starijeg

  • roundtrain 31.10.2021.

    Snimka Babić Molina je na You Tube. Ukuca se Babić - Molina i pojavi se odmah nekoliko linkova čitave borbe. Koja je ionako završila brzo, u drugoj rundi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare