To je to što me zanima!

Scaloni, ti si sljedeći! 'Vatreni' su već smijenili dva izbornika

Messijev imenjak 2018. je iz prvih redova gledao kako Rebić, Modrić i Rakitić uništavaju argentinske snove koje su kasnije dotukli 'tricolori'. U utorak će htjeti osvetu
Vidi originalni članak

Srpanj je 2018., Hrvatska je u Nižnji Novgorodu 'nokautirala' Argentince i pokazala sve slabosti 'gaučosa' prije nego što ih je budući prvak Francuska izbacila sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje 'vatrenih' nakon izbacivanja Brazila sa SP-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinski izbornik Jorge Sampaoli dobio je otkaz, a na njegovo je mjesto došao njegov pomoćnik, nešto mlađi, nešto moderniji - Lionel Scaloni.

Messijev imenjak tada je iz prvih redova gledao kako Rebić, Modrić i Rakitić uništavaju argentinske snove koje su kasnije dotukli 'tricolori'. U utorak će htjeti osvetu!

POGLEDAJTE VIDEO Ludnica na večeri 'vatrenih': Reprezentativci se popeli na stolce i zapjevali 'Lijepa li si' SVE O ARGENTINI Hrvatska stoji na putu najvećoj Messijevoj želji, da naslijedi Maradonu: Ponovimo Rusiju!

Robertu Martinezu utakmica protiv Hrvatske bila je posljednja na belgijskoj klupi, 'vatreni' su presudili i Titeu, a nadajmo se da će se o Scalonijevoj izborničkoj funkciji polemizirati nakon utakmice polufinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Argentine.

Inače, Scaloni je s Argentinom osvojio Copa Americu, a 'gaučosi' su pod njim pretrpjeli tek tri poraza u natjecateljskim utakmicama.

SVE NA JEDNOM MJESTU Raspored i rezultati SP-a 2022. Argentina osvojila treći naslov KRAJ ZA KAPETANA SILVU Neymar: Razmislit ću hoću li još igrati za Brazil. Noćna mora! Mediji: Trauma će nas progoniti

Idi na 24sata

Komentari 6

  • D.Vader_43 10.12.2022.

    Martinez je prije prvenstva najavio odlazak nakon puno godina, piše se samo da se piše

  • VELIKI GMAZ 10.12.2022.

    Nikad se ne zna, možemo i izgubiti

  • Showplay 10.12.2022.

    Nikada, ali bas nikada ne podcijenuj suparnika... Nismo li to vec naucili na zadnjoj utakmici, a sad vidim da smo mi to poceli radit s Argentinom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare