To je to što me zanima!

Schmidt oštro o Tinu Jedvaju: Njegova je igra neprihvatljiva!

Jedvajeva igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je loša, neprihvatljiva. Svi znamo da je on veliki talent, ali mora imati želju za razvijanjem i napretkom, rekao je Roger Schmidt
Vidi originalni članak

Trener njemačkog bundesligaša Bayera iz Leverkusena Roger Schmidt oštro je kritizirao hrvatskog reprezentativca Tina Jedvaja za kojega smatra da se ne zalaže dovoljno.

- Jedvajeva igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je loša, neprihvatljiva. Svi znamo da je on veliki talent, ali mora imati želju za razvijanjem i napretkom - jasan je bio Schmidt.

Jedvaj je ove sezone za Leverkusen odigrao tri utakmice u Bundesligi te po jednu u Ligi prvaka i kupu. Kritika trenera morala bi ga prodrmati jer je neshvatljivo da dečko od 20 godina nema dovoljno motiva.

- Morat ćemo poraditi na tome - zaključio je trener Leverkusena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prki600 23.10.2016.

    Klasična Hrvatska priča,balo balavi se precijenjen proda van i odmah si umisli da je Messi i da je najbolji a ne kuži da tek tada počinje pravi rad i učenje što je to nogomet.

  • mestar 22.10.2016.

    Balkanski sindrum je najveci problem nasih sportasa, ako ga ne izlijece na vrijeme kad odu igrat vani brzo propadadnu, jer misle da s minimum radnih navika mogu proc kao u Hrvatskoj i balkanu.Samo talent nije dovoljan za uspjeh van balkanskih granica.

  • ogy2007 22.10.2016.

    Pa ti daj mulcu od 20godina plaću miljuna dva eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare