To je to što me zanima!

Scholesov sin De Ligtu: Nemoj u United, mi smo teško sranje

'Koliko god bih volio vidjeti De Ligta u Unitedu, to mu nikako ne bih poželio. Idi u Barcelonu prijatelju i uživaj u karijeri, jer smo mi obično sranje od ekipe', napisao je Arron Scholes na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nizozemski reprezntativac i kapetan Ajaxa Matthijs de Ligt (19) potpuno je zaludio sve vodeće europske klubove. Manchester United i Barcelona samo su neki od klubova koji čekaju u redu s basnoslovnom ponudom, ali za Arrona Scholesa (19) dileme nema.

- Koliko god bih volio vidjeti De Ligta u Unitedu, to mu nikako ne bih poželio. Idi u Barcelonu prijatelju i uživaj u karijeri, jer smo mi obično sranje od ekipe - rekao je sin Paula Scholesa koji je zvijezdani status stekao upravo u redovima 'crvenih vragova' i zasigurno mu neće biti drago čuti što njegov sin piše o voljenom klubu.

Ipak, ima Paul Scholes i svojih problema jer mu prijeti tužba zbog klađenja. 

Kladio se 140 puta od kolovoza 2015. do siječnja 2019. godine, kažu u Engleskom nogometnom savezu te ga zbog istih optužbi i istražuju.

U tom razdoblju Scholes je bio suvlasnik engleskog niželigaša Salford Cityja, ali to ga ne amnestira krivnje, barem u očima FA. Engleski zakon zabranjuje trenerima, vlasnicima klubova, igračima, agentima i svima koji su usko vezani uz nogomet klađenje na utakmice.

Ovi problemi stigli su nakon što je dobio otkaz u engleskom četvrtoligašu Oldhamu nakon samo mjesec dana. S puno entuzijazma bivši je engleski reprezentativac preuzeo Oldham, klub svog djetinjstva za koji i navija, ali izostao je rezultat.

U pet utakmica koliko ih je vodio u mjesec dana, Scholes je s Oldhamom slavio samo u jednoj, dvaput je remizirao i dvaput izgubio, dakle, osvajao je bod po utakmici.

- Odlučio sam napustiti klub, iako sam htio odraditi svih 18 mjeseci ugovora. Oldham je klub za koji navijam cijeli život - kazao je emotivni Scholes pa dodao:

- U ovom kratkom vremenu uvidio sam da to neće ići tako kako sam zamislio. Hvala navijačima, igračima i osoblju, bilo je nevjerojatno - završio je Scholes.

Nije ni sin Arron nevinašce. On je uhićen jer je pretukao svog školskog kolegu u baru, a nakon toga se histerično smijao. Arron je na ročištu 18. ožujka kazao kako se ne osjeća krivim, a pušten je da se brani sa slobode. Vrijeme krati nastupima za amatersku momčad Royton Town gdje igra napadača.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mthesecond 01.05.2019.

    Najbolje da dodje u Hajduk da izbjegne sve to :)) Naslo bi se mjesta za njega u momcadi :)))

  • DominikLivakovic1 01.05.2019.

    Koliko je samo igrača prošlo između Ajaxa i Barce. Teško da će on igdje drugdje otići.

  • ante216 01.05.2019.

    Ide u Juventus

Komentiraj...
Vidi sve komentare