Obavijesti

Sport

Komentari 12

Scholesov sin De Ligtu: Nemoj u United, mi smo teško sranje

Scholesov sin  De Ligtu: Nemoj u United, mi smo teško sranje
1

'Koliko god bih volio vidjeti De Ligta u Unitedu, to mu nikako ne bih poželio. Idi u Barcelonu prijatelju i uživaj u karijeri, jer smo mi obično sranje od ekipe', napisao je Arron Scholes na društvenim mrežama

VIDEO

Nizozemski reprezntativac i kapetan Ajaxa Matthijs de Ligt (19) potpuno je zaludio sve vodeće europske klubove. Manchester United i Barcelona samo su neki od klubova koji čekaju u redu s basnoslovnom ponudom, ali za Arrona Scholesa (19) dileme nema.

- Koliko god bih volio vidjeti De Ligta u Unitedu, to mu nikako ne bih poželio. Idi u Barcelonu prijatelju i uživaj u karijeri, jer smo mi obično sranje od ekipe - rekao je sin Paula Scholesa koji je zvijezdani status stekao upravo u redovima 'crvenih vragova' i zasigurno mu neće biti drago čuti što njegov sin piše o voljenom klubu.

Ipak, ima Paul Scholes i svojih problema jer mu prijeti tužba zbog klađenja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kladio se 140 puta od kolovoza 2015. do siječnja 2019. godine, kažu u Engleskom nogometnom savezu te ga zbog istih optužbi i istražuju.

U tom razdoblju Scholes je bio suvlasnik engleskog niželigaša Salford Cityja, ali to ga ne amnestira krivnje, barem u očima FA. Engleski zakon zabranjuje trenerima, vlasnicima klubova, igračima, agentima i svima koji su usko vezani uz nogomet klađenje na utakmice.

Oldham Athletic - Paul Scholes Press Conference

Ovi problemi stigli su nakon što je dobio otkaz u engleskom četvrtoligašu Oldhamu nakon samo mjesec dana. S puno entuzijazma bivši je engleski reprezentativac preuzeo Oldham, klub svog djetinjstva za koji i navija, ali izostao je rezultat.

U pet utakmica koliko ih je vodio u mjesec dana, Scholes je s Oldhamom slavio samo u jednoj, dvaput je remizirao i dvaput izgubio, dakle, osvajao je bod po utakmici.

- Odlučio sam napustiti klub, iako sam htio odraditi svih 18 mjeseci ugovora. Oldham je klub za koji navijam cijeli život - kazao je emotivni Scholes pa dodao:

- U ovom kratkom vremenu uvidio sam da to neće ići tako kako sam zamislio. Hvala navijačima, igračima i osoblju, bilo je nevjerojatno - završio je Scholes.

Nije ni sin Arron nevinašce. On je uhićen jer je pretukao svog školskog kolegu u baru, a nakon toga se histerično smijao. Arron je na ročištu 18. ožujka kazao kako se ne osjeća krivim, a pušten je da se brani sa slobode. Vrijeme krati nastupima za amatersku momčad Royton Town gdje igra napadača.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu