To je to što me zanima!

Schumi redovito odlazi u Pariz u bolnicu, pod lažnim imenom

Liječi ga profesor Philippe Menasche (69), kardio kirurg, koji je specijalizirao liječenje matičnim stanicama i 2014. bio je prvi kirurg u svijetu koji je presadio tuđe matične stanice u srce pacijenta
Vidi originalni članak

Michael Schumacher stigao je helikopterom u ponedjeljak u bolnicu u Parizu, otkrio je Le Parisien.

Nijemca su vozilom Hitne pomoći ženevskih registracija dovezli na odjel stalnog praćenja kardiovaskularne kirurgije. Nosila na kojima su ga unijeli u zgradu bila su prekrivena prekrivačem tamnoplave boje koji je potpuno prekrio njegovo lice i tijelo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Schumachera je pratilo jako osiguranje od desetak osoba, među kojima su neki nosili bubice u uhu za komunikaciju. Pazili su na to da maknu sve znatiželjnike maknu dovoljno daleko od centra zbivanja.

PREKRILI DA GA NE VIDE Schumi na tajnom tretmanu u Parizu: Ima problem sa srcem?

A njemački Bild otkriva da to nije prvi put da je šampion Formule 1 došao na tretman u tu parišku kliniku. Već je najmanje dvaput dolazio, svaki put helikopterom.

I svaki put, pa tako i jučer, u bolnici je bio prijavljen pod lažnim imenom.

BIVŠI ŠEF FERRARIJA: 'Schumacher se bori, ali više ne možemo komunicirati...'

Liječi ga profesor Philippe Menasche (69), kardio kirurg, koji je specijalizirao liječenje matičnim stanicama i 2014. bio je prvi kirurg u svijetu koji je presadio tuđe matične stanice u srce pacijenta.

Kako navode mediji, Schumacher prima tretman matičnim stanicama već neko vrijeme.

BERNIE ECCLESTONE OTKRIO ISTINU Schumacher nije s nama, ali on će sve otkriti kada se oporavi

Podsjetimo, 50-godišnji Schumacher stradao je u nesreći na skijanju 29. prosinca 2013. u Méribelu u francuskim Alpama. Liječnici su ga stavili u induciranu komu kako bi umanjili oticanje mozga, iz koje su ga nakon šest mjeseci probudili. Rehabilitaciju je nastavio u Grenobleu, a potom u domu na Ženevskom jezeru.

Michael i dalje ne može hodati ni stajati. Sudeći prema izjavama bivšeg menadžera Ferrarija Jeana Todta iz srpnja ove godine, njegovo stanje ide nabolje, ali još ne može komunicirati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • maxum_1 11.09.2019.

    "stigao je helikopterom" "Nijemca su vozilom Hitne pomoći ženevskih registracija" na kraju ga netko u tackama dogurao u bolnicu :-)

  • kengur_1 10.09.2019.

    Pomalo već iritira ta misteriozna tajnovitost oko njegovog zdravstvenog stanja. On je javna ličnost, jedan od najvećih sportaša svih vremena koji iza sebe ima milijune i milijune obožavatelja i zbilja nije pošteno prema njima da i dalje nisu poznate stvari kao da li uopće komunicira, da li je svjestan ili je samo biljka. Nitko ne traži zadiranje u svakodnevni život, tko i kako ga kupa, šta jede i tko ga presvlači, ali barem ugrubo da se zna njegovo stanje. U svakom slučaju, nadam se da će se vratiti što kvalitetnijem životu čim prije.

  • kung fu panda 10.09.2019.

    Pustite obitelj na miru da se bori kako zna.i umije ,novca imaju i normalno da će pokušati sve što mogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare