Obavijesti

Sport

Komentari 12

Schumi redovito odlazi u Pariz u bolnicu, pod lažnim imenom

Schumi redovito odlazi u Pariz u bolnicu, pod lažnim imenom
6

Liječi ga profesor Philippe Menasche (69), kardio kirurg, koji je specijalizirao liječenje matičnim stanicama i 2014. bio je prvi kirurg u svijetu koji je presadio tuđe matične stanice u srce pacijenta

Michael Schumacher stigao je helikopterom u ponedjeljak u bolnicu u Parizu, otkrio je Le Parisien.

Nijemca su vozilom Hitne pomoći ženevskih registracija dovezli na odjel stalnog praćenja kardiovaskularne kirurgije. Nosila na kojima su ga unijeli u zgradu bila su prekrivena prekrivačem tamnoplave boje koji je potpuno prekrio njegovo lice i tijelo.

Pokretanje videa ...

Schumachera je pratilo jako osiguranje od desetak osoba, među kojima su neki nosili bubice u uhu za komunikaciju. Pazili su na to da maknu sve znatiželjnike maknu dovoljno daleko od centra zbivanja.

A general view shows the hospital Georges Pompidou in Paris A general view shows the hospital Georges Pompidou in Paris A general view shows the hospital Georges Pompidou in Paris
Schumi na tajnom tretmanu u Parizu: Ima problem sa srcem?
Schumi na tajnom tretmanu u Parizu: Ima problem sa srcem?

A njemački Bild otkriva da to nije prvi put da je šampion Formule 1 došao na tretman u tu parišku kliniku. Već je najmanje dvaput dolazio, svaki put helikopterom.

I svaki put, pa tako i jučer, u bolnici je bio prijavljen pod lažnim imenom.

'Schumacher se bori, ali više ne možemo komunicirati...'
'Schumacher se bori, ali više ne možemo komunicirati...'

Liječi ga profesor Philippe Menasche (69), kardio kirurg, koji je specijalizirao liječenje matičnim stanicama i 2014. bio je prvi kirurg u svijetu koji je presadio tuđe matične stanice u srce pacijenta.

Kako navode mediji, Schumacher prima tretman matičnim stanicama već neko vrijeme.

Schumacher nije s nama, ali on će sve otkriti kada se oporavi
Schumacher nije s nama, ali on će sve otkriti kada se oporavi

Podsjetimo, 50-godišnji Schumacher stradao je u nesreći na skijanju 29. prosinca 2013. u Méribelu u francuskim Alpama. Liječnici su ga stavili u induciranu komu kako bi umanjili oticanje mozga, iz koje su ga nakon šest mjeseci probudili. Rehabilitaciju je nastavio u Grenobleu, a potom u domu na Ženevskom jezeru.

Michael i dalje ne može hodati ni stajati. Sudeći prema izjavama bivšeg menadžera Ferrarija Jeana Todta iz srpnja ove godine, njegovo stanje ide nabolje, ali još ne može komunicirati.