To je to što me zanima!

Sedloski: Još nas boli poraz iz Skoplja, došli smo pobijediti...

Dugo sam bio u Dinamu, ali sad sam trener Vardara i zanima me samo pobjeda. Zaslužili smo više u prvoj utakmici i došli smo to pokazati, rekao je trener Vardara Goce Sedloski
Vidi originalni članak

Igrači makedonskog Vardara odradili su posljednji trening na Maksimiru uoči uvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka protiv Dinama u srijedu. "Modri" u Zagrebu brane 2-1 iz Skoplja, ali gosti nisu stigli s bijelom zastavom.

- Dinamo je sjajna momčad, ali još nas boli poraz iz prve utakmice jer smatramo da smo zaslužili više. Boli mene, igrače, navijače i cijelu makedonsku javnost - rekao je trener Vardara i Dinamova legenda, Goce Sedloski na konferenciji za novinare.

- Stvorili smo sjajne šanse, bili smo odlični, a izgubili smo. Sad moramo pokazati da tih 90 minuta nije bilo slučajno. Nadamo se da će ovaj put rezultat biti pošteniji prema nama - rekao je Sedloski i dodao:

- Dugo sam bio u Dinamu, ali sad sam trener Vardara i zanima me samo pobjeda.

Vardar je za utakmicu s Dinamom ostao bez Gorana Popova koji se ozlijedio na posljednjem treningu uoči odlaska u Zagreb.

- Nećemo odustati. Postavit ćemo se kao da nam je prva utakmica. Moramo ispraviti pogreške i iskoristiti svoje šanse - rekao je kapetan Vardara Boban Grnčarov.

Pobjednik ove utakmice igrat će protiv Dinama iz Tbilisija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Exterminator 20.07.2016.

    Makedonci će uzeti bod sutra u Maksimiru, vrlo dobra su ekipa

  • korisničko ime zauzeto 20.07.2016.

    biti će neizvjesno do samoga kraja, ali Dinamo ide dalje.

  • Redovan 20.07.2016.

    Nemate sta trazit u Zagrebu... Eventualno uhvatit kojeg pokemona i posjetit neke znamenitosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare