To je to što me zanima!

Sedloski otišao iz Dinama: Bio je u izolaciji pa dobio koronu...

Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19. A s obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, rastanak je najbolje rješenje, objavio je Dinamo. B momčad je preuzeo Prelec
Vidi originalni članak

Goce Sedloski više nije trener druge momčadi Dinama. Hrvatski je prvak objavio iznenađujuću odluku:

"GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli su sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba."

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub je nadalje objasnio:

"Tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je, nažalost, spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo.

Sedloski i klub su procijenili kako je u ovoj situaciji, a obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, sporazumni rastanak najbolje rješenje.

Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo."

Tako je Goce u Dinamu ostao samo šest mjeseci. U kojima je više bio u izolaciji nego na terenu. U četvrtfinalu Lige prvaka mladih ispao je od Benfice.

- Eto, ispunila mi se želja, dolazim raditi u Dinamo. Zna se koliko volim Zagreb i koliko mi je drago što se vraćam u Dinamo. U Zagrebu imam i stan - govorio nam je Sedloski u travnju.

Zadnji trenerski angažman imao je u Širokom Brijegu, gdje se nije proslavio, a vodio je i Vardar protiv Dinama u Ligi prvaka 2016. godine kad je trener Dinama bio Zlatko Kranjčar. U 2. pretkolu je Dinamo u Skoplju pobijedio 2-1, a u Zagrebu 3-2. Trenirao je i Rigu.

Sedloski je igrao i u Hajduku, ali u Dinamu je ostavio najdublji trag. Za plave je potpisao 1998. godine, ne iz Hajduka, već obilazno, nakon kratke avanture u engleskom Sheffield Wednesdayu. Za Dinamo je u sedam sezona odigrao 190 utakmica, osvojio je tri naslova, tri Kupa i dva Superkupa, a igrao je Ligu prvaka i Kup Uefa.

Navijači 'modrih' su ga obožavali, a zbog borbenosti je dobio i kapetansku traku. Bio je pravi lider Dinama, na terenu i izvan njega. 

- Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike - rekao nam je 2016. godine Goce, o kojemu se prije par godina razmišljalo i kao kandidatu za trenera prve momčadi Dinama.

I u ovom turbulentnom razdoblju spominjao se kao kandidat za klupu prve momčadi, nakon što je Dinamo potjerao Nenada Bjelicu, a potom olako potrošio Igora Jovićevića.

Umjesto toga, nakon pola godine napušta Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NEMAK 14.10.2020.

    Kikiriki, košpice, kokice...

  • Dmd_2 14.10.2020.

    Tupan je mislio da ce preuzeti seniore a nije ni za pionire, srecom da su to u Dinamu na vrijeme shvatili

  • anđelko dobrić 14.10.2020.

    Ovo nije istina, dobio je otkaz je nema rezultata, jer je ekipa nazadovala, jer nema uopće odnos sa suradnicima, a prema suradnicima se ponašao kao da je u najmanju ruku Bjelica...Sve u svemu ovaj otkaz nema veze sa COVIDom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare