Obavijesti

Sport

Komentari 11

Sedloski otišao iz Dinama: Bio je u izolaciji pa dobio koronu...

Sedloski otišao iz Dinama: Bio je u izolaciji pa dobio koronu...
4

Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19. A s obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, rastanak je najbolje rješenje, objavio je Dinamo. B momčad je preuzeo Prelec

VIDEO

Goce Sedloski više nije trener druge momčadi Dinama. Hrvatski je prvak objavio iznenađujuću odluku:

"GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli su sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba."

Pokretanje videa...

00:43

Klub je nadalje objasnio:

"Tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je, nažalost, spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo.

Sedloski i klub su procijenili kako je u ovoj situaciji, a obzirom na velik broj utakmica koje dolaze prema rasporedu, sporazumni rastanak najbolje rješenje.

Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo."

Tako je Goce u Dinamu ostao samo šest mjeseci. U kojima je više bio u izolaciji nego na terenu. U četvrtfinalu Lige prvaka mladih ispao je od Benfice.

- Eto, ispunila mi se želja, dolazim raditi u Dinamo. Zna se koliko volim Zagreb i koliko mi je drago što se vraćam u Dinamo. U Zagrebu imam i stan - govorio nam je Sedloski u travnju.

Zadnji trenerski angažman imao je u Širokom Brijegu, gdje se nije proslavio, a vodio je i Vardar protiv Dinama u Ligi prvaka 2016. godine kad je trener Dinama bio Zlatko Kranjčar. U 2. pretkolu je Dinamo u Skoplju pobijedio 2-1, a u Zagrebu 3-2. Trenirao je i Rigu.

Sedloski je igrao i u Hajduku, ali u Dinamu je ostavio najdublji trag. Za plave je potpisao 1998. godine, ne iz Hajduka, već obilazno, nakon kratke avanture u engleskom Sheffield Wednesdayu. Za Dinamo je u sedam sezona odigrao 190 utakmica, osvojio je tri naslova, tri Kupa i dva Superkupa, a igrao je Ligu prvaka i Kup Uefa.

Navijači 'modrih' su ga obožavali, a zbog borbenosti je dobio i kapetansku traku. Bio je pravi lider Dinama, na terenu i izvan njega. 

- Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike - rekao nam je 2016. godine Goce, o kojemu se prije par godina razmišljalo i kao kandidatu za trenera prve momčadi Dinama.

I u ovom turbulentnom razdoblju spominjao se kao kandidat za klupu prve momčadi, nakon što je Dinamo potjerao Nenada Bjelicu, a potom olako potrošio Igora Jovićevića.

Umjesto toga, nakon pola godine napušta Maksimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica