To je to što me zanima!

Sedmerostruki prvaci Europe - 'žapci' u prestečajnoj nagodbi

Mladost je sedmerostruki prvak Europe pa s Pro Reccom i Partizanom ima najviše titula. Zagrebački klub najveći je klub u povijesti vaterpola, ali prolazi teške dane
Vidi originalni članak

Div sa Save na pragu je gašenja. Mladost je na službenoj stranici objavila kako je 11. srpnja podnijela zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe.

- U tijeku su pregovori oko usklađivanja svih potraživanja te rokova i načina plaćanja s vjerovnicima sukladno Odluci Upravnog odbora kluba - piše na stranici 'žabaca'.

Mladost je sedmerostruki prvak Europe pa s Pro Reccom i Partizanom ima najviše titula. Zagrebački klub svakako je najveći klub u povijesti vaterpola, ali sada prolazi teške dane. Deset puta su bili i prvaci Hrvatske, posljednji put 2008. godine.

Jedina nada je gradonačelnik Bandić koji je nedavno obećao kako će spasiti “vaterpolski Real Madrid”, sanirati sve dugove i u roku od tri godine vratiti klub na stare staze slave. Neki igrači nisu plaću primili već godinu i pol dana, među njima je i najbolji svjetski golman Josip Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • spalato60 18.07.2013.

    Evo samo ca mi suze nisu krenile.Jel se sičate KK Jugolastike ,POP84 , Slobodna Dalmacija i sad Splita giganta Europske košarke.Trostrukog prvaka europe.Momčadi koja je bila proglašena kao naj bolji klub prošlog stoliča u Europi.Sićate se ?.E pa ko se ikad sa ovog portala zapita ča se to dogodilo sa tim klubom i triba li mu pomoć.Baš zbog toga zaboli me racku za vašom Mladosti.

  • Otto_von_Bismarck 18.07.2013.

    Kako je nekad znalo biti u legendarnoj emisiji 'Istraga' kad Robert Valdec kaže: 'Bila je ovo još jedna priča iz Hrvatske.' Žalosno za takav klub...

  • Hrvatica<3 17.07.2013.

    ajde bandiću pokaži još jednom da si jedan od boljih političara u zemlji i daj rješi taj dug ...............................mladost ima nevjerojatne klince i za dve tri godine bi pogli osvojiti tu LP ,ak dinamo možeš dati onoliko mislim da ima i za mladost

Komentiraj...
Vidi sve komentare