To je to što me zanima!

Sedmi u trećoj engleskoj ligi, a uspjeli su razljutiti Mourinha...

RUKOVANJE Trener Bradford Cityja Phil Parkinson odbio je rukovati se s Joséom Mourinhom prije kraja utakmice, a onda je "Posebni" došao čestitati svim igračima
Vidi originalni članak

Yeates, Stead, Halliday i Morais, strijelci u senzacionalnoj pobjedi Bradford Cityja 4-2 protiv Chelseaja u FA kupu, zajedno vrijede 1,5 milijuna eura. Jednako kao Nathan Ake, 19-godišnjak s Chelseajeve klupe.

Ono što teško mogu ostvariti i najbolje momčadi u svijetu, nadoknaditi 0-2 protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu, uspjelo je sedmoj momčadi engleske treće lige. I prije nego što je utakmica završila, José Mourinho krenuo je čestitati kolegi Philu Parkinsonu.

- Odbio sam rukovanje. Ostale su još tri i pol minute do kraja i nisam želio da me uvlači u te svoje igrice. Tada je bilo 3-2, a znam što je takva momčad u stanju učiniti u tri minute - rekao je Parkinson, igračka legenda Readinga i trener koji vodi Bradford od 2011.

Uoči odlaska u London, činilo se, na nemoguću misiju, njegova momčad izgubila je dvije utakmice zaredom, od Rochdalea i Yeovil Towna. A onda je na Stamford Bridgeu napravila pravo čudo.

- Nakon utakmice Mourinho je došao u našu svlačionicu, išao je od jednog do drugog igrača i svakome stisnuo ruku. Svaka mu čast - kaže Parkinson.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • NIKE 26.01.2015.

    Gdje su Atletico ,Real ili Barca bili poniženi od niželigaša u vlastitom kupu ?. Neki će reći da je Engleska najzanimljlivije mjesto gdje svatko svakoga dobije , e pa ako je njima zanimljivo gledati poluamatere u polufinalima,finalima... jednog od najcjenjenijih kupova onda nek im je na odmet . Ja ne umanjujem pobjedu Bradforda dapače svaka čast, no znam da su igrači Chelsea mogli mnogo bolje odigrati no tim velikima je na pameti da će svatko skinuti gače i veseliti se druženju na terenu .

  • Arrow_1 26.01.2015.

    To nije realno da je jedan teceligas izbacio celzi!!!! TO SU KLASICNE NAMJESTALJKE!!!!!!

  • 26.01.2015.

    Ovo je ponovno dokaz koliko su igrači iz prve lige preplaćeni, i Chelsea i City i ostali velikani gube protiv niže-ligaša, sramotno. Treba im definitivno srezati te milijunske plaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare