To je to što me zanima!

Seedorf majstorski pokazao da se osjećaj za loptu teško gubi...

Trener Deportiva i bivši nizozemski reprezentativac Clarence Seedorf jednim je potezom pokazao u subotu na utakmici protiv Bilbaoa kako se osjećaj za loptu nikada ne izgubi
Vidi originalni članak

Karijera profesionalnog nogometaša za Clarencea Seedorfa završila je 2014. godine, kada je s nogometnih terena preselio na klupu, i to Milana, u kojem se kao nogometaš najviše i proslavio. Bio je prvi igrač koji je Ligu prvaka osvojio sa tri različita kluba - Ajaxom, Real Madridom i Milanom.

Nakon četiri mjeseca na klupi Milana, šest je mjeseci proveo u kineskoj ligi kao trener Shenzhena. U veljači ove godine preselio je u La ligu na klupu Deportiva La Coruñe.

Iako sada dane provodi iscrtavajući taktike i planirajući treninge, ovaj potez sa utakmice protiv Athletic Bilbaa prošlu subotu pokazao je da 'osjećaj za loptu' nije izgubio, unatoč tomu što se prije četiri godine ostavio karijere nogometaša.

Deportivo je u subotu u gostima svladao Athletic Bilbao 3-2, a Seedorf je sve prisutne oduševio svojim potezom.

Loptu je u jednom trenutku očistio švicarski branič Fabian Schaar, a 42-godišnji Seedorf, koji je stajao na rubu terena, pogledom ju je pratio, a onda mirno, prekriženih ruku, smirio jednim dodirom vrhom cipele.

Kao što se u videu vidi, publika i igrači na njegovoj klupi bili su oduševljeni, a i sam Seedorf sramežljivim je smiješkom pokazao ponos i sreću.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • elias_1 21.04.2018.

    Ja je ovako ne mogu smirit kad mi je neko baci sa 2 metra

  • alen1970 20.04.2018.

    igračina

  • 20.04.2018.

    Igracina!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare