To je to što me zanima!

Šef Bruggea: Transferi Letice i Tomečaka u Belgiju su 'čisti'...

S transferima Letice i Tomečaka je sve bilo u redu i mi u klubu smo potpuno pozitivni glede cijele situacije. Također, čvrsto stojim uz našeg trenera Ivana Leku, rekao je predsjednik Club Bruggea
Vidi originalni članak

Veliki skandal potresa belgijski nogomet, a u centru njega se nalazi Club Brugge za koji igraju i trojica Hrvata Matej Mitrović, Karlo Letica i Ivan Tomečak. 

Upravo transferi posljednje dvojice mogli bi se naći pod posebnim povećalom policijske istrage s obzirom da je Dejan Veljković, bivši menadžer Ivana Leke, bio ključni čovjek u njihovom dovođenju. 

- Ljudi iz policije su jutros bili u prostorijama našeg kluba te su zatražili od nas da surađujemo u vezi slučaja uz dva menadžera Mogija Bayata i Dejana Veljkovića - rekao je predsjednik Club Bruggea Bart Verhaeghe za belgijski De Tijd pa nastavio:

- Naravno da ćemo surađivati. Pozitivni smo glede cijele situacije. Istražitelji su htjeli pregledati ugovore i mi smo ih odmah dali. To će pokazati da smo potpuno čisti - primiruje predsjednik navijače Bruggea. 

ŠOK U BELGIJI! Skandal! Ivan Leko na policiji u aferi s namještanjem utakmica

Kao posrednik, Bayat je sudjelovao u transferima Anthonyja Limbombe i Kaveha Rezaeija dok je Veljković bio uključen u transfere Karla Letice, Matsa Ritsa i Ivana Tomečaka. 

- S tim transferima je sve bilo u redu. Također, čvrsto stojim iza našeg trenera Ivana Leke, koji je priveden na ispitivanje. Ja znam da on nije napravio ništa loše - zaključio je Verhaeghe.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • čoviksjuga 10.10.2018.

    Tko je vodio transfere ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare