To je to što me zanima!

Seks-skandal igrača Reala s maloljetnicom dobiva nastavak: Uključena je još jedna žrtva!?

Zasad se ne navode nikakvi detalji o povezanosti druge žrtve s događajima koji su predmet istrage. Četvorka je optužena za dva zločina protiv privatnosti
Vidi originalni članak

U Realov kamp Valdebebas prošlog je četvrtka upala policija i privela četvoricu nogometaša iz omladinskog pogona pod sumnjom da su međusobno dijelili snimku seksa s 16-godišnjakinjom, koju je snimio jedan od spomenute četvorke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istraga se, prema El Mundu koji se poziva na policijske izvore, sad proširila na još jednu žrtvu! Međutim, zasad se ne navode nikakvi detalji o povezanosti druge žrtve s događajima koji su predmet istrage. Četvorka je optužena za dva zločina protiv privatnosti jer 16-godišnjakinja nije dala pristanak za snimanje, a El Confidencial je otkrio da su trojica igrača Reala odvedena u policijsku postaju, a kasnije i puštena.

NOVA ULOGA U NOVOJ SEZONI Marca posvetila Modriću tek jednu rečenicu! 'Tužan sam kad vidim takvu igračinu na klupi'

Od optuženih su oduzeti mobiteli

Četvorici mladih nogometaša koji su pod istragom oduzeti su mobiteli, a istražitelji će, između ostalog, pokušati utvrditi ima li još osoba umiješanih u nezakonite radnje za koje su, prema španjolskom zakonu, predviđene novčane i zatvorske kazne.

Kako je istraga otvorena?

Žrtvina majka prijavila je policiji kako je jedan od nogometaša snimio video seksa s njezinom maloljetnom kćerkom i poslao suigračima. Dva tjedna kasnije policija je upala u Valdebebas i privela igrače Reala.

'KRALJEVSKI KLUB' POTVRDIO Četiri igrača Real Madrida su pod istragom zbog dijeljenja eksplicitne snimke maloljetnice

Oglasio se i Real

"Real Madrid je obavješten kako su trojica nogometaša C momčadi i igrač Castille dali izjavu policiji nakon prijave zbog sadržaja u privatnom videu na WhatsAppu", stoji u priopćenju 'kraljevskog kluba'

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • RREAL MADRID 19.09.2023.

    Ako je stvarno došlo do zločina to je za svaku osudu, ali fascinanto je kako u svakom ovakvom slučaju čim se javi jedna žrtva odmah se javi još 5 njih. Da su stvarno žrtve tražile bi zatvor za počinitelje, a ne novčane naknade.

  • xOOx 19.09.2023.

    al po tome su i oni maloljetni?

  • Mr. Pickles 19.09.2023.

    Tako mlada a već 3 istovremeno primila 😲😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare