To je to što me zanima!

Senzacija! Milan za milijardu € ide Francuzu pa vraća Allegrija

Bernard Arnault je vlasnik luksuznog modnog brenda LVMH koji u svojem portfelju ima i marku Louis Vitton. Rimska Repubblica javlja kako bi posao mogao biti zgotovljen već do kraja ove godine
Vidi originalni članak

U svojem današnjem izdanju rimska Repubblica donosi, a portal Football Italia prenosi senzacionalnu najavu: francuski modni mogul Bernard Arnault kupit će AC Milan pa na klupu vratiti Maxa Allegrija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijena? Nešto manje od milijardu eura (960.000.000 €). 'Sitno' za Arnaulta iz LVMH grupe u okviru koje samo brand 'Louis Vuitton' vrijedi deset milijardi.

Zvonimir Boban i Ante Rebić novog bi predsjednika, predviđa Repubblica, mogli dobiti i prije kraja ove godine. Arnault Milan kupuje od američkog fonda Elliott Management Corporation koji su pak postali vlasnici jer je Kinez Yonghong Li kojem je Silvio Berlusconi prodao klub ispao 'priča varalica'.

Milan je u godinama u krizi, ni sjena velikana koji je dominirao Italijom, Europom i cijelim nogometnim svijetom. Ovog ljeta jednu od najviših dužnosničkih pozicija u klubu preuzeo je naš Zvone Boban (napustivši tako mjesto dopredsjednika Fife), a jedan od prvih poteza bio mu je dovođenje Ante Rebića iz Eintrachta.

Arnaultov potez br. 1 nakon kupnje kluba trebalo bi biti vraćanje Massimiliana Allegrija na mjesto šefa struke umjesto ljetne prinove Marca Giampaola koji u pet kola ima dvije pobjede i tri poraza pa je već na udaru navijača.

Allegri je s Milanom osvojio jedan 'scudetto' i jedan talijanski Superkup, a na klupi Crveno-crnih sjedio je od 2010.-2014. da bi onda prešao u Juventus.

Sa Juventusom je osvajao domaće titule u nizu, ali nije uspio ispuniti opsesiju osvajanja Lige prvaka pa su u klubu doveli Maurizija Sarrija, a Allegri je uzeo predah od nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Lucky Luciano1203 28.09.2019.

    Dida, Maldini, Nesta, Stam, Cafu, Gatusso,Pirlo, Seedorf,Kaka, Shevchenko, Crespo, Inzaghi.. trener Ancelotti, moze li bolje od ovoga? Nikad vise Milan nece biti ono sto je bio, dzaba Kinezi, Arapi,Ameri ..ko god, ove su legende nezamjenjive

  • aaerts 28.09.2019.

    rupa od kluba koji živi na staroj slavi , baš mi se zgadila talijanska liga , primera i premier liga puno bolje ..

  • 28.09.2019.

    Manchester Citiy i PSG imaju mega zvijezde i plate jednog igrača koliko Milan za sva pojačanja i svejedno nisu konkurentni za sam vrh, osvajanje LP pa će Milan koji je na Dinamovoj razini ako ne i manjoj pošto je pomeo Atalantu koja je ispred Milana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare